forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Automatisk rul (tilbage) i kontoplan, NOT!

+9
Jeg bliver (snart) vanvittig af det her (!)  Man står i kontoplanen og har brug for at se posteringer på en given konto.  Kontoplanen er stor, så det tage lidt tid at scrolle ned til den rigtige konto.  Man trykker på ikonet for at vise kontokort.  Kontokortet åbnes i et vindue ovenpå alle andre, man finder desværre ikke det man skal bruge, fordi det ikke ligge på denne konto, men formentlig den næste "under" den man netop har kigget på.  Derfor lukker man vinduet som man skal, fordi man så tror at man blot kan klikke på den næste konto.  Men NEJ,  f*nme nej.  Kontoplanen autoscroller tilbage til toppen af kontoplanen således man igen skal scrolle ned til hvor man kom fra.  Hvori er logikken i dette - det er da totalt gak og brugefjendsk !.

 

Mvh

Robert Nissen
spurgt 24 Apr, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Robert (2,090 points)
status opdateret 13 Jun, 2014 af Heidi Christensen
Er der nogen der ser dette indlæg - altså af dem der kan gøre noget aktivt for at løse problemet?  Det ses vel tydeligt at flere oplever det samme.

4 Svar

Hej Robert,

Tak for din opdatering. Den havde lige sneget sig ubemærket hen.

Jeg har flere ting, som jeg vil fortælle :)

Det første er, der er en lidt "skjult" funktion til at gøre dette bedre. Når man har taget et kontokort ret langt nede i kontoplanen, og den så går til toppen når man lukker ned, så kan man trykke på pil op/ned og man havner ved den konto man netop har fået et kontokort på. Således kan man lynhurtigt være samme sted, om end der lige er et ekstra "tast" inden man kommer til det. Jeg håber det kan være med til at løse noget af det nu og her.

I forhold til loggikken hertil, så skal jeg lige have min kollega på råds, i forhold til F/U ved hver løsning. Så den vil jeg gerne vende tilbage med.

Mvh

Steffen Ekelund

e-conomic

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 29 Apr, 2014 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Hej Steffen,
Jeg vil tilslutte mig Robert's irritation! Pil-tast løsningen virker iøvrigt ikke under ordrer/tilbud. Når jeg gennemgår mine tilbud/ordrer for opfølgning, må jeg ind på hver enkelt post (rediger), for at se leveringsadresse, som jo ikke vises på listen (også irriterende!), man kan ikke gå retur til listen, så man må klikke på menuen igen - altså tilbud eller ordrer og huske, hvor langt man var kommet. Er der et smart trick her, som jeg ikke har været opmærksom på?
Hej Robert,

Enig; det er irriterende - og uhensigtsmæssigt - hvorfor jeg har meldt det til teknikken.

Jeg har ikke noget estimat for hvornår det bliver løst, men jeg skal nok opdatere herpå forum som altid, når det er fikset :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 30 Apr, 2014 Forslag af Heidi Christensen (18,930 points)
Ja - 20 dage senere.  Og irritation er der stadig, dagligt.  Sker der snart noget - eller er det bare fordi i ikke har tid eller kan finde ud af det?  Sorry, me njeg er sg* lidt småirriteret nu.  Et lille seriøst problem der burde kunne løses, og efter 20 dage er der intet sket.  Udover at "trykke pil ned"... 20 gange om dagen :(
Hej Robert,
Endnu ikke noget nyt. Vi informere nærmere her om når det er.
Går der for lang tid, så ryk os gerne igen.

Mvh
Steffen Ekelund
Hvis du kigger på historikken her, så er der allerede gået for lang tid.  Og endda 4 dage fra ovenstående "rykker" til dit svar foreligger - et svar om ingenting, jeg synes ikke helt det holder.  Så vidt jeg kan se er der tale om en simpel programmerings fejl, der nu ovenikøbet er solidt beskrevet og derfor rimeligt nemt burdre kunne backtraces / debugges og afhjælpes. ( formentlig en pointer der overføres med en gammel værdi )  Derfor: Kom nu i gang.  Det er en daglig irritation.
Mvh Robert Nissen
Hej Robert,
Tak for opsangen. Vi er på den. Melder tilbage når der er nyt.
mvh
Steffen Ekelund
Hej Robert,

Forventes fikset i næste uge; jeg opdaterer her, så snart det er "live".

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 6 Jun, 2014 Forslag af Heidi Christensen (18,930 points)
Stor er forventningens glæde!
Hej Robert,

Fikset! :) Så hopper kontoplanen ikke fejlagtigt retur til toppen længere, men bliver hvor man er i gang med at arbejde :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 13 Jun, 2014 Forslag af Heidi Christensen (18,930 points)
Tak for det, har allerede haft glæde af det mange gange i dag :-))

Mvh
Robert Nissen
Super dejligt!! Så mangler vi bare samme funktion for øvrige lister, fx leveringssteder, tilbud og ordrer. Er det noget, I vil arbejde på?
Hej Helle,
Selve arbejdsgangen og funktionaliteten er anderledes de steder i programmet du nævner her, men jeg kan godt forstå, at det ville være smart. Jeg skal lade det ligge til overvejelse som et forbedringsforslag.
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”