Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Annullering af restordre.

0
Den eneste måde man for nuværende kan annullere/slette en restordre på er ved at fakturere restordren og derefter udstede en kreditnota. Den rigtige  måde at gøre det på ville være blot at slette ordren i odrebilledet!

Kunder annulerer restordre fordi de ikke kan vente og derfor enten undværer fordi de ikke kan vente eller fordi de skaffer sig varen et andet sted! Så er det lidt mærkeligt at modtage et kontoudtog med en faktura og en kreditnota påført!
lukket
i Forslag » Lagerstyring af (860 points)

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Jens

Tak for dit indlæg.

Hvis du har en ordre som er delvist leveret og de leverede varer også er faktureret så kan du godt blot slette ordren. Så det eneste scenarie hvor du vil blive nødt til at fakturere det resterende af ordren er hvis du har kommet til at registerre den som fuldt leveret, men den kun er delvist faktureret - så vil du skulle fakturere det resterende af ordren da det er registreret som leveret.

Men er du i en situation hvor det der er registreret er lig med det der er faktureret, så kan du godt blot slette ordren inde fra Ordre. :)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
valgt som bedste svar af 🔒
Tak for svaret, er det nyt. Jeg har snakket med supporten for ca. en måned siden og den gang fik jeg helt bestem det indtryk at det kunne man ikke. Årsagen til at jeg rejste spørgsmålet var netop at jeg havde forsøgt at slette en ordre men ikke kunne !