forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

I den nye version, tager det lang tid at arbejde med indskannet bilag.

+1
Det tager mig en krig, at bogføre de indscannede bilag, idet jeg kun kan se ca en centimeter af bilaget – herefter skal jeg pile ned (kan ikke bare stille mig på bilaget længere og scrolle ned med musen), tjekke og klikke retur til bogføringen for at bogføre det enkelte beløb. Herefter gentager det sig så... Til at blive idiot af.

Jeg har prøvet at rette kassekladden til – gøre ”knapperne” mindre, for at få mere plads til at vise det indscannede bilag. Nu kan jeg så se ca 1 cm mere…

Mit spørgsmål er, kan man på nogen måde, fjerne det overflødige i kassekladden, sådan at der er mere plads til at vise det indscannede bilag? Jeg har prøvet at være i opsætningen af kasse kladden for f.eks at mindske feltet hvor man kan se bilags balance mv. (Stort gråt felt), for at give mere plads. (Det behøver jo ikke at fylde 1/3 af siden…). Jeg kan ikke se, at det kan lade sig gøre nogle steder – kan ikke finde ud af det… Kan du måske trylle?? Ville være en kæmpe hjælp, når programmet åbenbart ikke kan være anderledes.

Det er en typisk fejl når der ændres i ting som fungere og som ikke testes ordentlig af inden vi tvinges ud i det.
spurgt 7 Apr, 2014 i Forslag » Indscanning af 113029 (130 points)

1 Svar

Hej

Tak for dit indlæg.

Med den opløsning som jeg kører med er der fin plads, men der mangler omkring en centimeter i forhold til det gamle e-conomic, kan jeg dog konstatere.(Min opløsning: 1920x1200) - hvilken opløsning kører du med?  

Man bør derudover også kunne scrolle med sin mus i vinduet med det indscannede bilag. Hvilken browser bruger du? Så jeg kan teste og se om jeg kan genskabe hos mig selv.

Man kan faktisk bruge PageDn og PageUp på tastaturet for at rykke op og ned på bilaget, mens man står i et felt så man ikke behøver fjerne fokus fra feltet man står i når man vil se noget lidt længere nede på siden.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 9 Apr, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Hej
 
Ja, det hjalp jo betydeligt – bortset fra, at alt er meget småt nu og dermed NOGET mere anstrengende for øjnene at arbejde med. Ved godt, at det lyder som om, at jeg bare SKAL brokke mig. Det er virkelig ikke sådan det hænger sammen.  JEG HAR EN TEMMELIG STOR SKÆRM – og det hjælper mig sku desværre ikke her. Alt er ændret nu – mail, you name it. Pisse små bogstaver!
 
Nå never mind, jeg lærer vel at leve med det… ØV.
 
Ja, jeg ved godt at man kan bruge page down og page up – problemet er bare, at du skal trykke på den en gang for hver linie du vil justere op/ned. Det bliver man altså tosset i hovedet – og død i fingeren af! Ja, man kan godt scrolle med musen – HVIS DU VEL OG MÆRKET STÅR I DET GRÅ PILEFELT I BILAGET (HØJRE SIDE). Står man hvilket som helst andet sted på bilaget, sker der ikke en skid. Det er ikke noget med browseren at gøre – bruger internet explorer som jeg altid har gjort. Jeg er ked af at sige det, men den nye er version er fin og flot, men funktionelt er den gamle version LANGT at foretrække. Den virkede jo fantastisk, hvorfor i alverden smide alt på gulvet – og bruge tid på at opfinde noget helt nyt, når det gamle virker som det skal. Selve opbygningen er også lidt for klappe kage agtigt til mig,  men det er selvfølgelig smag og behag. Den nye version er simpelthen for tidskrævende og kræver alt for mange klik her, der og alle vegne hele tiden…
 
Tilsidst vil jeg gerne gøre opmærksom på, at der STADIG er fejl i forbindelse med konto numre. Hvis jeg f. eks vil bogføre på konto 3621, taster jeg 3621 i feltet kontonr. HVIS JEG IKKE ER MEGET OPMÆRKSOM OG TRYKKER ENTER FOR HURTIGT EFTER JEG HAR TASTET ALLE FIRE CIFRE, VÆLGER DEN AUTOMATISK KONTO 3620!! Denne ”børnefejl” i programmet har været der lige fra starten. Jeg ved at en anden kunde har skrevet om nøjagtig det samme, da versionen lige var blevet frigivet. DET ER STADIG IKKE RETTET. Det giver altså kæmpe problemer, hvis det ikke bliver rettet i en fart.
 
Hvis man bliver stående på feltet efter at have tastet de fire cifre, til den ”selv” har fundet konto 3621 – og herefter trykker enter, er der ikke noget problem. Det er bare ikke altid, at man har tålmodigheden til at vente det sekund ekstra – hver gang, hver linie…
 
Det gælder alle kontonumre og ikke kun ovennævnte kontonummer i kontoplanen. Man skal VIRKELIG være opmærksom.
 
Sorry, ved godt at jeg er en bitch lige nu og er totalt negativ (ovenstående), men jeg hader sku virkelig denne version. Slet slet ikke gennemtestet af folk, der normalt arbejder med bogføring, hvis du spørger mig.
 
Nå, men jeg kan se mere af bilagene nu.
Jeg kan sagtens sætte mig ind i at hvis man er utilfreds med noget så skal disse tanker også luftes, så det må vi tage som et udtryk for at der stadig er ting der kan gøres anderledes.
Mht. den fejl du nævner ved indtastning af kontonumre, så har jeg sørget for at lave en sag på det i teknikken så vi er sikre på at de er opmærksomme på det og at det er noget der bliver rettet. Det er vi nemlig helt enige om er en direkte fejl at den gør dette.
Vi har haft grupper af bogholdere inde og teste det nye og det har også ledt til en del ændringer og der er også stadig ændringer og funktioner på vej som resultat af dette. Om den gruppe af bogholdere så har været bred nok, skal tages til efterretning.
Feedbacken vi får fra brugere her på forummet og andet steds, bliver der dog også taget stilling til, så vi er meget opmærksomme på de reaktioner der kommer fra de forskellige brugere. Det er jo utrolig vigtigt at vi er bevidst om vores brugeres behov, og dette er vores forum en rigtig god kilde til.
Så vi gør os stadig erfaringer fra brugere og heldigvis skal vi også stadig holde vores udviklere beskæftiget, så forbedringer og ændringer vil vi nok også stadig komme til at se nogle af.
Har lige læst Philip's svar jeg kan ikke få en højere opløsning end 1920-1080, og jeg har en stor skærm, men kan kun se lidt under en 3 del af en faktura når den skal bogføres via indscanning. Idet mine kunder scanner direkte til economic har jeg ikke original bilagene, og må ved hver eneste bilag vælge at få det vist i et andet vindue, dette er meget tidskrævende for os der videre fakturerer vores tid.
Har i ikke en anden løsning?
Superkladden er ikke en løsning idet den ikke arbejder sammen med bankafstemningen, hvor alle mine kunder sender bank i csv, og jeg bruger den meget til at overfører posteringer, samt løbende afstemning.
Hilsen Linda
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”