Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Lokationer

0
Hej

Det ville være rart, hvis man hurtigt kunne finde lokationen på et varenr. Som det er nu, skal man ind i Rapporter\Lager\Lageroptælling og derefter indtaste varenr både i "fra vare" og "til vare".

Mit forslag er, at der i vareoversigten (Salg\Varer\Varer og Lager\Varer\Varer) tilføjes en kolonne, der viser varens lokation, og/eller at beholdningsmatrixen automatisk finder de relevante lokationer på hvert varenr., i stedet for at man selv skal vælge mellem samtlige oprettede lokationer.

vh. Lasse
i Forslag » Lagerstyring af (160 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Lasse

Tak for dit indlæg.

Det er muligt at man har samme vare på flere lokationer og hvilken lokation skal den så vælge - derudover vil det kun være relevant for en del af dem der bruger lokationer, og blot fylde for dem der ikke bruger lokationer.

Med Beholdningsmatrixen kan man få fordelt det på lokationer ved at bruge drop-down menuen - og er det fordi man er i tvivl om hvilken lokation varen ligger på så kan man, som du også selv er inde på, gå ind og tage rapporten Lageroptælling med flueben i Fordel pr. lokation.

Informationen er derfor til at finde - men jeg er godt med på at har man ofte brug for den information så kunne det gøres mere elegant. I øjeblikket er der dog andre forslag som vi må prioritere højere da det gavner flere, og det vil være dér vores ressourcer vil blive brugt.

Men forslaget vil selvfølgelig stadig ligge herinde til yderligere tilslutning fra andre der måtte ønske det samme, så det kan tages op til revurdering.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Hej Philip

Tak for svaret.

Jeg kan godt se, at en ekstra kolonne i vareoversigten kan være irriterende for dem, som ikke bruger lokationer.

Men i beholdningsmatrixen vil det da være meget smartere, hvis den selv foreslår de relevante lokationer for varen, i stedet for en lang liste med alle lokationer. En sådan ændring vil ikke være til gene for nogen, og vil gøre det MEGET lettere for dem, som har mange lokationer.

Det er naturligvis fair nok, at andre ting prioriteres højere. Men jeg håber at I vil huske forslaget, hvis I på et senere tidspunkt skal udvikle lagermodulet.

Mvh. Lasse
Forslag af (160 points)