Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kreditorbetaling, bet.id og bilagsnr.

0
Hej  - jeg håber dette er det rigtige forrum til at komme med bemærkninger om uhensigtsmæssigheder i det nye "setup". Jeg arbejder i et bogføringsfirma og bogføre for flere firmaer og bruger derfor e-conomic rigtig meget.

Følgende er derfor et tilbagevende irritationsmoment i bogføringen: Når man via indscannet bilag vil bogfører en kreditor og samtidig vil oprette en betaling, som girooverførsel, oplever jeg tit at betalings-id-linien forsvinder i "vinduet" i det øjeblik, hvor du vælger betalingstype +71. Så kan man godt nok åbne bilaget igen i et nyt vindue, men det er meget besværligt fordi man ikke samtidig kan indberette betalingsiden, men først skal skrive denne ned på et stykke papir og så bagefter igen gå tilbage til indberetningsbilledet og indberette den.

Dødbesværligt - dette var ikke noget problem i det gamle system.

En anden ting der er blevet dårligere med dette nye setup er den ellers super ting hvor e-conomic danner betalingsposteringen ved kreditorbetaling. I det gamle system fik selve betalingsbilaget samme bilagsnr. som selve kreditorposteringen, på den måde var bogføringssporet intakt og man kunne altid finde tilbage til det oprindelige bilag.

Nu får betalingsbilaget et ny nr., hvilket gør det svært at finde tilbage til det oprindelige bilag og et andet afledt problem er ligeledes, når man som jeg tit blot bogføre betalingerne og mine kunder så selv går ind og godkender betalingerne. Kunden kan således ikke se det bilag de rent faktisk skal godkende betalingen på. IKKE særlig smart.

JEG KUNNE ØNSKE AT DISSE TING VILLE STÅ HØJT PÅ E-CONOMICS ÆNDRINGSLISTE TIL DETTE NYE SETUP.

Hilsen Helle Pedersen, Bogholderen ApS
i Forslag » Bilagshåndtering af (120 points)

1 Svar

Hej Helle

Jeg vil gerne høre lidt nærmere om præcis hvilket felt det er der forsvinder når du vælger betalingstypen til at være f.eks. +71. Det eneste der bør ændrer sig ved at du vælger +71 i stedet for Ingen er at der kommer to nye felter: FI-kreditornr. og OCR-linje. Men måske jeg misforstår dig?

Mht. den anden ting:

Jeg har testet i begge version, både ny og gammel, og de opfører sig ens vedr. dette. Jeg tør ikke afvise at det engang har været anderledes og at den blot har givet den samme bilagsnummer, men det er ikke noget jeg direkte har lagt mærke til før eller hørt om. Når det så er sagt synes jeg det giver god mening at bilagsnummeret følger den nummerserie man har sat op i sin kassekladde. Så leverandørfakturaen har sit eget bilagsnummer og leverandørbetalingen har et andet. Dette vil helt sikkert være op til den enkeltes bogføringspraksis hvordan man plejer at gøre det og om man plejer at have fakturaer og indbetalinger på samme bilagsnummer, men der må vi gå efter den praksis som størstedelen af vores kunder køre med.

Det vil også gøre det nemmere hvis en leverandørfaktura eller indbetaling skal tilbageføres, at den har sit eget bilagsnummer så man ikke tilbageføre både faktura og indbetaling. Derudover viser den fakturanummeret på leverandørfakturaen som indbetalingen vedrører så man kan identificere indbetalingen på fakturanummeret.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)