forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

vedr varer og salgspriser

0
Under varekartotek og kontokort kan i ikke venligst lave en linie med salgspris så man kan se hvad salgspriser der er på varen både uder nuværende ordre og historiske ordre??

 Nu skal man ind og åbne fakturaer for at se pris udviklig på varerne. Det er meget besværligt.
spurgt 28 Mar, 2014 i Forslag » Lager af copendis bruger (280 points)
status opdateret 2 Apr, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej

Tak for dit indlæg.

Jeg kan godt se at det bliver meget arbejde hvis man har behov for at se hvad man sælger sine varer til - det er dog ikke noget vi har hørt et udtryk behov for før.

Umiddelbart vil vi sætte forslaget til implementeres-ikke, da der ligger andre forslag som kan gavne flest muligt og som derfor ligenu er prioriteret højere.

Hvis du gerne vil kunne følge udviklingen i den pris dine varer sælges til, så kan du evt. eksportere fakturalinjerne til excel inde fra Alle indstillinger --> Eksporter data --> Download kartoteker enkeltvis --> Send data --> Fakturalinjer.csv. - så har du en fil med alle varelinjer og til hvilket beløb de er solgt til og dermed følge udviklingen.

Andre skal selvfølgelig være velkomne til at give deres besyv med omkring dette, så vi kan se om der er tale om et generelt behov for vores lagerkunder, og at det derved skal op til genovervejelse.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 2 Apr, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”