vedr varer og salgspriser

0
Under varekartotek og kontokort kan i ikke venligst lave en linie med salgspris så man kan se hvad salgspriser der er på varen både uder nuværende ordre og historiske ordre??

 Nu skal man ind og åbne fakturaer for at se pris udviklig på varerne. Det er meget besværligt.
i Forslag » Lagerstyring af (280 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej

Tak for dit indlæg.

Jeg kan godt se at det bliver meget arbejde hvis man har behov for at se hvad man sælger sine varer til - det er dog ikke noget vi har hørt et udtryk behov for før.

Umiddelbart vil vi sætte forslaget til implementeres-ikke, da der ligger andre forslag som kan gavne flest muligt og som derfor ligenu er prioriteret højere.

Hvis du gerne vil kunne følge udviklingen i den pris dine varer sælges til, så kan du evt. eksportere fakturalinjerne til excel inde fra Alle indstillinger --> Eksporter data --> Download kartoteker enkeltvis --> Send data --> Fakturalinjer.csv. - så har du en fil med alle varelinjer og til hvilket beløb de er solgt til og dermed følge udviklingen.

Andre skal selvfølgelig være velkomne til at give deres besyv med omkring dette, så vi kan se om der er tale om et generelt behov for vores lagerkunder, og at det derved skal op til genovervejelse.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)