forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Overførsel af bilag til e-conomic

0
Ofte når jeg overfører bilag via email til e-conomic, går jeg ind i e-conomic for at hente bilagene (overføre bilag) og bliver mødt med beskedet "Der er ingen nye e-mails at overføre." - formentligt fordi der er latens i systemet mellem min email host og e-conomic's servere, der også skal køre antivirus på de opsendte bilag.

I søgen efter at mindske muse-klik i almindelighed har jeg følgende forslag...

Kunne man ikke etablere en INBOX folder, hvortil bilag, der sendes til e-conomic automatisk placeres, uden at brugerne både skal sende og hente bilagene? Det er isærr nyttigt når man betjener e-conomic mens man er på rejse, hvor f.eks. dårlig netforbindelse gør, at man skal vente lang tid til at der er hul igennem. På denne måde vil bilagene være i inboksen, når de lander, uden yderligere handling fra brugeren.

Derefter skulle det være muligt (jvfr. mit tidligere forslag) at flytte én eller flere bilag til "ubehandlede" eller anden arkivfolder på én gang, fremfor at skulle vælge handling og destitnation for hver bilag ét ad gangen.

På denne måde vil inbox blive det sted, hvor bilagene lander, "ubehandlede" vil være det sted, ligesom en "desktop" hvor bilagene placeres for postering m.v., og arkivfolderne bliver jo - arkivfoldere.

Just a thought...

mvh/Adrian
spurgt 19 Mar, 2014 i Forslag » Indscanning af Adrian (850 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Heidi Christensen

1 Svar

Hej Adrian,

 

Jeg kan godt se hvordan dette giver mening. Når det er sagt, så er det ikke noget vi kommer til at implementere. Der er noget rent teknisk omkring de mailboxes der anvendes til indscanning der vil give noget bøvl og jeg vil hellere fokusere på, at vi i stedet får lavet en bedre "drag and drop" funktion end den vi har i dag.

 

Så med al respekt for dit forslag, vil jeg tillade mig at henvise til dit indlæg omkring en forberet overordnet funktionalitet i indscanningsmodulet.

 


Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 21 Mar, 2014 Forslag af Heidi Christensen (18,930 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”