Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Konverter til leverandørbestilling ?

0
Er det muligt, i ordren at klikke de varer af som man ønsker at overføre til leverandørbestillingen ?

Det ville gøre det væsentligt nemmere hvis der er ordrer med varer fra forskellige leverandører eller der er en linje med fragt, som ikke skal overføres til leverandørbestillingen.

Emballage til din webshop - Papkasser, tape, bølgepap, poser, bobleplast og meget mere.
i Forslag » Lagerstyring af (1.1k points)
status opdateret af
...og hvordan håndteres at en ordre faktisk godt kan vedrøre varer fra flere forskellige leverandører ?

3 Svar

Ja, det ville da være en genial funktion. Den kunne jeg også bruge.

Hilsen
Stine
<a class="postlink" href="http://www.safe-chem.dk">www.safe-chem.dk</a>
Forslag af (220 points)
Hej Christian  og hej Stine.

Ja, som det indikeres i Stines indlæg, så har vi ikke denne funktion mht. Konverter til Leverandør bestilling, men det vil jo være en nærliggende detalje at udvide funktionen med.

Ønsket er noteret.   

Jeg har dog (som det er helt generelt) ikke et svar på hvorledes/hvordan det i sidste ende er prioriteret, og om hvornår vi måtte have den detalje tilføjet i lagerstyringsmodulet.

  Lennart Schmidt Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (5.6k points)
Hej Christian og Stine

Jeg melder mig lige på banen med en opdatering her.
Der er jo her tale om et indlæg der efterhånden har et par år på bagen, så jeg vil lige afklare sagen.

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed at ambitionerne for vores lagermodul igennem årenes løb er blevet skruet gevaldigt ned. Dette gør sig stadig gældende, så med udgangspunkt i at denne funktionalitet endnu ikke har fundet vej ind i vores program, tør jeg konkludere at den nok aldrig finder vejen.

Jeg vil derfor ændret indlægget til "implementeres ikke", jeg vil samtidigt gerne undskylde de opskruede forventninger og den skuffende meddelelse jeg kommer med i dag.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)