Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vægt på følgeseddel

0
Hej e-conomic,

Vi har en udfordring med jeres dynamiske felt vedr. sammentælling af vægt på en følgeseddel. Har tilføjet et felt med totalbruttovægt på vores følgeseddel og vil gerne have vist vægten. Det går også fint nok.

Problemet opstår når der er varer i restordrer eller man leverer en restordre - for det dynamiske felt sammentæller den totale vægt på alle varer på følgesedlen og ikke kun de leverede! Dette er naturligvis et problem, når man gerne vil anvende vægten til f.eks. at foretage en kontrolvejning af det pakkede samt til fragtoprettelse m.v.

Har I en løsning på dette?

Mvh Jonas
i Spørgsmål » Lager af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jonas

Jeg kan godt se udfordringen i det scenario du beskriver ovenfor. Det dynamiske felt kan ikke tælle sammen på følgesedlen, men kigger i stedet på hvad totalvægten er for hele ordren/følgesedlen og det kan du jo ikke rigtig bruge til så meget, såfremt nogle af varene er i restordre. Det er nu sådan det er tiltænkt i designet og ikke noget, som vil blive ændret.

Jeg har desværre ikke nogen smart løsning til dig, men måske en af vores andre kunder har en idé? :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (18.9k points)