forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Valgmuligheder ved indtastning vises i forkert rækkefølge

0
Vi har en afdeling 30 med navn "V40" og en afdeling 40 med navn "V56". Vi er selvfølgelig vant til at bruge afdelingsnumrene. Problemet er, at når man nu taster "40" i et afdelings-felt så står "V40" øverst og ikke "V56"! Det giver stor risiko for fejl.

Jeg mener at nummeret altid bør være det første, der søges på og vises, så når man taster 40 bør afdeling nr. 40 vises som den første og derefter alle der indeholder 40 i navnet.
spurgt 5 Mar, 2014 i Forslag » Dimension af simongade (320 points)
status opdateret 2 Maj, 2014 af Heidi Christensen

2 Svar

Hej Simon

Tak for dit indlæg.

Jeg er helt enig med dig i at den bør tage det udfra nummeret på afdelingen i stedet for navnet. Samme gør sig for så vidt også gældende for andre steder hvor der findes samme inline søge-funktion, som f.eks. varenummer.

Jeg sætter forslaget til Overvejes så det kan komme med til vores næste prioriteringsmøde. Der vil blive opdateret herinde på indlægget når der er nyt.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 19 Mar, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Hej igen Simon,

Så er det løst og nu når man indtaster eksempelvis et afdelingsnummer, så vælger systemet det eksakte match hvis der er en afdeling med præcis det nr. når man TAB'er videre :)

God weekend :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 2 Maj, 2014 Forslag af Heidi Christensen (18,930 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”