Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Lagerkorrektioner via API

+2
Hej

Jeg har prøvet at finde funktioner i APIet til at korregere varelageret. Enten er det mig der ikke kan finde det eller også er det der slet ikke ??

Er der nogen der har haft held med at korregere lager (f.eks. ifbm varemodtagelse) gennem API ?

Mvh
Jesper
i Spørgsmål » Lager af (140 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Jesper

Vi arbejder med en løsning, hvor modtagelse af varer registreres ved hjælp af scanning/stregkode og efterfølgende tilgangsregistreres via lagerkorrektion.

Modellen er godkendt af revisor så den er brugbar.

Man vil kunne taste modtagelsen af varer i stedet for scanning og på den måde få en tilgangsregistrering.

Vil du høre mere så er du velkommen til, at kontakte mig på mail <a href="mailto:php@scan-soft.com">php@scan-soft.com</a> eller ring 7025 7600.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (18.2k points)
Hej,

For lige at kommentere det vedr. APIet, så har jeg netop snakket med mine teknikere om hvordan og hvorledes det kan lade sig give sig.

Da vores bestillinger, modtagelser, leverandør fakturaer er meget fleksible, har vi ikke fundet en god måde, hvorpå vi har kunne integrere det direkte i APIet, kunne jeg forstå på teknikken.

I en given fremtid er det selvfølgelig noget vi gerne vil kigge på, og derfor er det super fint og høre om det er en kundespecifik eller en generelt løsning du laver?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
Hej Steffen

Det vi arbejder frem mod er en generel løsning men hvis I arbejder frem mod en løsning relateret til bestillingsdelen i e-conomic ved hjælp af API vil det jo den bedste løsning.

Så vil det for vores vedkommende kun være et spørgsmål om, at lave et modtagermodul, hvor man kan scanne modtagelsen af varen samt registrerer antal og efterfølgende overføre disse oplysninger vha. API´et til modtagelse af varer.

Jeg hører meget gerne hvis jeres tanker er i den retning i API-teamet.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (18.2k points)