Lagermodul

0
Vi har lagerstyring tilknyttet vores aftale, men savner nogle funktioner og tænker det må der der da også være andre der gør.

1) I dag kan vi trække en liste og se hvilke varer der er solgt i en given periode, men savner muligheder for at kunne trække en rapport over varer der ikke har været træk på. Det er for os, mindst lige så værdifuldt, at se hvilke varer der ikke er træk på.

2) Det ville også rart med en funktion hvor systemet kunne tæller lagerværdie sammen for en given lokation.  Vi arbejder med at udvælge nogle lokationer, som har den største lagerværdi og gennengå disse for eventuelle fejl. Det ud fra den betragtning, det ikke giver den helt store mening at tælle varer,som ikke giver den store forskydning i vores lagerværdi.

Mvh

Børge / Scandidact
i Forslag » Lagerstyring af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Børge,

 

Tak for input :)

 

1) Du skulle meget gerne via rapporten "Omsætningsstatistik" både kunne trække varer med og uden lagertræk - og dermed kunne skabe dig et overblik over hvad du har solgt. Søg fx rapporten frem med udgangspunkt i varer for en given periode.

 

2) Jeg kan sagtens forstå dit ønske. Det er dog noget vi ikke kommer til at udvikle på for nærværende. Her vil jeg henvise til et tidligere indlæg på forum her.

 


Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
Hej Børge/Scandidact

Jeg kan forstå, at du gerne vil have en oversigt over varer, der ingen omsætning er på.

Vi har en app - Business Intelligence - hvor der er en funktion, der kan danne en liste over varer med 0-omsætning.

Oversigten viser i tre intervaller som du selv sætte op og den sendes automatisk til en email som du anviser - du kan så udskrive listen/oversigten og bede en medarbejder gøre en indsats for, at disse varer bliver solgt.

I app´en Business Intelligence findes også en funtkion, hvor du kan se i op til 12 intervaller, hvilke kunder der ingen omsætning har været på.

Altså som du kan se, er der flere muligheder med vores Business Intelligence app til e-conomic.

Vil du høre mere eller prøve app´en i 14 dage så kontakt os på 7025 7600 eller mail salg@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18k points)