Projektnumre på tilbud, ordre og faktura

+1
Hej!

 

Det er super med projektmodulet og de muligheder det giver at holde styr på virksomhedens projekt indtægter og udgifter.

Dog er der et kæmpe minus som jeg tænker ikke kræver det helt store at ændre i systemet.

Har man brug for at kunne kopiere en tidligere odre eller faktura som har fået tildelt et projektnr. er det ikke muligt at give kopien et andet projektnr. end det "orginalen" har fået tildelt.

Dette er ikke muligt. Systemet låser feltet for ny indtastning hvilket meget ofte gør, at man er nød til at taste en ordre eller faktura helt fra bunden igen.

Dermed går fordelen ved at man kan kopiere tidligere ordre og faktura helt af føjten for dem som benytter sig af projektsyring især når man benytter sig af undersager og fakturering med forholdsvise mange gentagelser.

Jeg har også ofte oplevet kollegaer som ved en fejl har fået oprettet en odre eller faktura med et forkert projektnr. Manglende mulighed for at ændre dette gør, at deres arbejde er spildt fordi de må starte helt forfra med deres indtastning.

Det ville være meget tidsbesparende for os der bruger systemet hvis i ville imødese dette behov.

 

Helen
i Forslag » Projektstyring af (130 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Helen :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Ja den låser pt sådan som tingene ser ud, det er dog noget vi er opmærksomme på herinde fra, og har det med i vores forbedringsforslag, da det vil give mening.

 

Jeg kan dog ikke sige, hvornår denne løsning vil blive implementeret, da vi pt. fokusere på vores nye e-conomic. Men dette er noteret som værende en mulighed der vil komme i fremtiden i e-conomic:)

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)

Hej Helen

Jeg håber og tror på at du allerede har fundet denne funktionalitet, ellers vil jeg ihvertfald gøre dig opmærksom på at den er implementeret smiley

Du kan tilføje projektnummer på både tilbud og ordrer, og naturligvis fakturaer fra "Noter og referencer" i kladdeindtastningen.

Ligeledes har du mulighed for at gå i: Salg -> Kunder -> Projektoversigt, hvor hvert projekt har ikonet "Nyt tilbud/ordre/faktura" der automatisk påføres projektreferencen.

Håber du får eller har god fornøjelse af det gamle nye funktionalitet wink


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)