Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Lagertræk - ERP tolk

0
Hejsa.

Jeg er igang med at teste e-conomic, for at se om det er noget for mig.

Jeg har et enkeltmandfirma, som el-installatør, og derfor er en af mine største krav, at jeg kan importere prislister fra mine grossister, og det så her mit nuværende problem opstår.

Når jeg igennem ERPtolk, ligger prislisten ind i e-conomic (i dette tilfælde fra Solar), generes der lidt over 400 varegrupper, der kommer fra solars varekartotek, det er som sådan godt nok, men e-conomic laver en ny gruppe, fra 1 og opefter til hver varegruppe fra Solar af.

Varegruppe 6 generede af e-conomic får navn 9410 tilsvarende varegruppe 9410 i Solar´s system.

man kan vel sige det er en varegruppe gemt i en varegruppe, og derfor en for meget.

Dernæst får ingen af dem automatisk lagertræk, så jeg skal derfor selv klikke 400 varegrupper igennem, for at mit lagerstyring kommer til at fungere.

Nogen der har en idé, eller er det bare og komme igang?

På forhånd tak for hjælpen.

Marc Jeppesen
i Spørgsmål » Lager af (210 points)
opdateret af

3 Svar

Hej Marc,

Jeg vil anbefale dig at hive fat i Søren Dalby, fra Dalby data som har lavet APP ERP tolk. Jeg er ikke selv stødt på denne problemstilling før, hvorfor jeg ikke lige har en smart løsning.

Du kan se hans kontakt oplysninger under hans APP side om ERP tolk - http://www.e-conomic.dk/apps/andre/erp-tolk.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
Fandt i en løsning på dette?

Jeg har præcis samme problem.

Hilsen Jacob
Spørgsmål af (140 points)
Jeg tog fat i Søren, og fik følgende svar.


Fra: Søren Dalby [mailto:sdalby@dalbydata.dk]
Sendt: 22. februar 2012 20:18
Til: Marc Jeppesen
Emne: SV: Vedr. Solar prisfil i e-conomic

Hej Marc

Der er ikke tale om en varegruppe i en varegruppe, men at varegruppen tildeles et nummer af e-conomic og navngives efter varegruppen i filen. Sådan bliver det nødt til at være, for varegrupper fra andre grossister kan også indeholde andre karakterer end 1-9.

Det er muligt, at jeg har nogle ting der kan forbedres en anelse, når man som du kører med lagerstyring. Jeg kan dog ikke gennemskue om det for alle ville være smart at sætte lagertræk til (disse varer straksbestilles jo af de fleste), men det er et muligt forbedringsforslag til fremtidige versioner.

Venligst
Søren Dalby

Jeg har efterfølgende ikke fået tjekket op på om Søren har lavet opdateringer, som har ændret dette specifikke problem.

Mvh
Marc Jeppesen
Spørgsmål af (210 points)