bilag i ny E-conomic

0
Ønsker:

- At man scrolle på bilag og ikke kun på den meget tynde bjælke (undtagen i  IE)

- At man kan taste sig til ønskede bilagsside ved flersidet bilag ( nu skal man klikke sig igennem   alle bilagssider for at f.eks at komme til side 7)

- At det indscannede bilag får en ret meget større del af skærmen så man kan se bilaget når man taster det ind.

- At det indscannede bilag kan ses sammen med fordeling, ikke kun at kunne se bilag som forsvinder ved indtasning i fordelingsruden.

MVH

Solveig
i Forslag » Bilagshåndtering af (630 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Solveig :)

Tak for dit indlæg.

 

- Dette er allerede en mulgihed i e-conomic, du kan når du opretter din postering, og dokumentet ligger nedenunder, kan du klikke på enten "page Up" eller "page Down" på dit tastatur, og så rykker billedet sig henholdsvis op og ned.

 

- Det vil give rigtigt god mening at have en funktion, hvortil man kan skifte i siderne ved hjælp af en genvejstast. Jeg kan ikke love om det noget der bliver implementeret men jeg ligger det helt sikkert til overvejelse, til når der vil være ressourcer til at udvikle en sådan genvejstast.

 

- Jeg håber dette giver et bedre indbilk når du kan bruge funktionerne op og ned, vi vil ikke lave om i visningen af dokumentet der kommer frem i oprettelsen af posteringen.

 

- Når du bruger fordelingsskabelonen, er der mulighed for du oppe i toppen kan klikke på, "vis bilag" hvorved dette så vil blive vist i et andet ønske.

 

Dermed som opsumering tager jeg forslaget angående en genvejstast til overvejelse.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)
Kære Frederik

Tak for svar

-super at man kan bruge pg up+ pg dn

-overvejelse er fint - i gammel e-conomic kunne man  klikke på ønskede  side :-)

- det hjælper at man kan bruge pg up + pg dn men indtasningsfane/rude/siden kunne man måske selv få lov  at bestemme hvor stor den skal  være altså trække og skubbe i  de forskellige dele af siden - ligesom office side/internet side

- jeg har fundet ud  af at klikke på "vis bilag"  ved fordelingsskabelonen, men når jeg gør det åbner den i en ny rude og så bliver jeg nødt til at huske tallene for når jeg så vil taste tallene ind i skabelonen minimeres det viste bilag altså kan jeg ikke se det samtidig - har du en løsning på det -

Tak

MVH

Solveig Pedersen
Hej igen Solveig:)

Ja når man benytter denne funktion, via fordelingsskabelonen forsvinder fokus fra det åbnet dokument, derfor skal man tilpasse sin skærm, således både pdf og e-conomic browser kan ses. Pt er det den eneste løsning, vi kigger på om der en nemmere måde dette kan fungere på.

Hej Solveig 
Jeg er igang med, at rydde lidt op i nogle af vores gamle indlæg og faldt her over dette hvor jeg kan se, at vi stadig står til, at "overveje det" 

Indscanningsmodulet er blevet opdateret over flere omgange og derved løbende forbedret - som jeg ser det derfor en anden situation idag end for knap 3 år siden.
Jeg vælger derfor, at fjerne tagget "overvejes" så det ikke ser igangværende ud.

Har du flere eller andre inputs til det nuværende indscanning er du mere end velkommen til, at skrive en nyt indlæg med dine dejlige forslag.

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)