Lagerregulering

0
Hej med jer

Jeg blev så glad, da jeg først så at det var muligt at ændre på rækkefølge og størrelsen af felterne under faktura, bliver dette muligt under lager modulet?

Jeg kan ikke se hele mit varenummer, når jeg bruger varerregulering, feltet er alt for lille til mine 16 cifrer, til gengæld er feltet hvor der står "regulering" mega stort :-)

Jeg synes også det kunne være rart, hvis den åbnede den sidste anvendte menu, i stedet for altid at åbne den første menu i kategorierne. Jeg har en lille skærm, og kan ikke de det nederste af menuen, uden at lukke for den øverste som altid starter med at folde sig ud, selv om det sjældent er den jeg bruger.

Jeg håber det bliver mere individuelt, det virker som om at brugerne har meget forskellige behov.

En sidste ting - pop op vinduet lukker ikke igen, ved bogføring, her står bare et stort hvidt felt tilbage med i kryds i hjørnet....det giver et ekstra klik for brugeren.
i Forslag » Lagerstyring af (190 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Simonia

Tak for dine forslag.

Du har ret i det vil give mening at der gøres mere plads til f.eks. varenummer end til Typen - det kan jeg sagtens følge dig i.

Den husker i forvejen hvilke menuer du har haft åben under de forskellige faner, men den ignorere hvis man har lukket den første fane - så at den tager højde for om man har den første fane åben eller lukket kunne også give mening. At den så også skal kunne huske det imellem logins, kunne være en rigtig lækker feature.

Er det ved bogføring af en faktura? Hvis man har valgt Vis faktura når man bogfører fakturaen, så vil dette vindue komme, men det er godt nok meningen at den loade pdf-filen i dette vindue. Det lyder som om der er noget lokalt på din computer der gør at den ikke loader pdf'en, eller også tager det måske bare lidt længere end du har ventet, før den loader :-) Men det er i hvert fald ikke meningen at der skal være et tomt hvidt felt som man skal lukke ned efter bogføring.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
opdateret af