forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Oprettelse af projekt i ordre

+2
Hej

 

Mangler en funktion i ordre oprettese, hvor der kan sættes et flue ben og der oprettes projekt, med samme overskrift og nr. i samme hug. så man ikke skal oprette et projekt til hver ordre. dobelt arbejde:-(

 

på forhånd tak:-)
spurgt 6 Feb, 2014 i Forslag » Projektstyring af KH (180 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Frederik Ploug

1 Svar

Hej KH :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Jeg kan godt følge din tankegang, og det kunne være smart . Det vil dog kræve en del udviklingsressourcer, hvorfor det ikke vil blive en realitet sådan som tingene ser ud nu her, da vores udvikling har fuld fokus på vores nye design.

 

Til din arbejdsgang, kan man gøre det nemmere ved, først at oprette projektetet og så bagefter gå ind og lave ordren ud fra sagen, så følger oplysningerne med over, og du laver derved dine oprettelser i et arbejds-flow.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 11 Feb, 2014 Forslag af Frederik Ploug (6,920 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”