Tilknyt bilag til postering i kassekladde fra "ubehandlede"

0
Jeg stødte også på en anden mulighed jeg manglede i dag.

Der mangler en mulighed for, når man har en postering i kassekladden, at man kan "vedhæft bilag" fra "ubehandlede" bilag, altså de bilag man har sendt via mail. Lidt ligesom når man "opret fra indskannet".

Man kan sagtens vedhæfte et bilag fra PCen.

 

Mvh Kristian
i Forslag » Bilagshåndtering af (430 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Kristian :)

 

Tak for dit indlæg,

 

Altså såfremt du bruger vedhæft bilag altså "+" på dine posteringer, vil det ikke være nødvendigt at overføre dine bilag via mail til e-conomic.

Dog findes der allerede en måde hvorpå du kan få dine dokumenter fra ubehandlede ind på dine posteringer. Her bruges den her funktion via ubehandelede hvor du laver statussen om til "tilknyt" og så vælger det bilagsnummer din postering har. Og ellers bruges funktionen du selv kommer ind på med "opret fra indscannet"

Vi vil derfor ikke implementere, at der også fremkommer en funktion via din postering hvor du henter fra ubehandlet på posteringen, da vi mener der er rig mulighed for at få dine ubehandelede dokumenter ind på posteringen, og det vil kræve en del udvikling, hvor vores fokus pt. ligger på "ny e-conomic"

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)
Kan man godt tilknytte et bilag via den måde du foreslår, til en ikke-bogført postering ? Jeg synes jeg prøvede, men det fungerede ikke rigtigt. Det endte med der i kassekladden var to identiske posteringer, hvor der så var tilknyttet et bilag.
Ja det vil man godt kunne, her skal man blot på samme måde bruge tilknyt funktionen, og så simpelthen vælge det regnskabsår som den ikke bogførte postering ligger i, og så notere det bilagsnummer den ikke bogførte postering ligger med. Dernæst klikker du så bare på udfør og så vil dokumentet ligge på den ikke bogførte postering. Dokumentet bliver nemlig knyttet op mod bilagsnummeret i regnskabsåret :)
Hej Kristian :)

Jeg faldt ved en tilfældighed over dette indlæg.

Som jeg forstår det, så vil du gerne kunne vedhæfte direkte fra ubehandlede. Det kan du godt i dag. Jeg var ikke ansat tilbage i 2014, men ud fra det jeg kan læse, så kunne man ikke det dengang.

Jeg sætter forslaget som gennemført. Hvis jeg er helt galt på den, så må du meget gerne rette mig :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91k points)