forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Gør det mere besværligt at slette alle posteringer i kassekladden

0
Hej Economic

Jeg har netop slettet alle mine posteringer i kassekladden Finansposteringer og som en konsekvens heraf, har jeg et forslag.

Alle posteringerne i kladden var ok og klar til at blive bogført. Jeg godkender derfor alle posteringer og trykker bogfør.

Der kommer så en fejlmeddelelse om at jeg ikke kan bogføre. Årsag: Der står en linie med et højt bilagsnummer som det eneste, som jeg skal slette først.

Jeg trykker ok og trykker page-down til jeg rammer bunden og står på linien, der skal slettes. Jeg trkker CTRL + SHIFT + D + Enter og vælger dermed at slette alle posteringer i kassekladden fordi jeg jo netop lige har godkendt dem.

Det er altså lidt problematisk at programmet fungerer på denne måde. Jeg er klar over at der kommer en boks op som jeg skal trykke ok til, men det ligger jo bare i fingrene, at når en linie skal slettes, så skal man også trykke på enter.

Enten bør man lave en ekstra sikkerhedsforanstaltning, hvor man skal bekræfte yderligere at man er helt sikker på at slette posteringerne, når der eksempelvis er tale om 2 eller flere.

Eller også bør man ændre kodningen af programmet, så det er den markerede linie som er programmets førsteprioritet fremfor de godkendte linier.

Håber I vil gøre noget ved det. Det er lidt ærgeligt at det er så "nemt" at slette hele sin kassekladde.

/Lasse
spurgt 23 Jan, 2014 i Forslag » Superkladde af Lasse (120 points)
status opdateret 27 Jan, 2014 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Lasse

Trist at høre, at alle dine posteringer er blevet slettet. Det er helt sikkert ærgerligt. frown

Som du selv skriver så fremgår det af popuppen hvor mange posteringer mv. du er ved at slette, så det er aktivt vores beslutning at vi informerer/advarer på denne måde.

Den fremgang er gennemgående i hele programmet og det har vi ikke tænkt os at lave om på.

Så mit eneste råd er at være mere opmærksom når du foretager uoprettelige handlinger - sletning/bogføring og des lige i systemet.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 27 Jan, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”