forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

mulighed for at se budget for hele året

+1
Hej

Vi bogfører kun indbetalinger i systemet, da alm. bogføring bliver lavet i udlandet.

Vi har super meget brug for at kunne se mere en 1 mdr. frem ang. faktura udsendelser og det kan vi ikke lige pt. da systemet er sådan indrettet at alle abonnementer bliver "stående" i systemet, indtil abonnement kørsel er gemmemført,  så vi får desværre ikke et korrekt beløb for f.eks marts mdr.

Det kan vel ikke være rigtigt, at vi skal sidde og lave et excel ark og indtaste alle vore kunder og deres abonnementperiode manuelt og så rette til senere hvis der er ændringer på en kunde. Ville være super smart hvis der var et ikon der hed "budget" og når der skete rettelser i en kundens abonnement ja så blev oplysning automatisk rettet til i "budget".

Jeg har talt med support og får oplyst at jeres system ikke kan dette MEN det må jo kunne laves og der må da være andre kunder der har brug for at se hvilken beløb man forventer at udsende faktura på i f.eks juni mdr.

På forhånd tak

Tinnie Terkelsen
spurgt 20 Jan, 2014 i Forslag » Abonnement af Terkelsenbakuri (130 points)
status opdateret 21 Jan, 2014 af Frederik Ploug

2 Svar

Hej Tinnie :)

Tak for dit indlæg.

 

Jeg giver dig ret i, at dette vil være en fantastisk funktion hvis e-conomic selv kunne regne ud hvor meget der ligger klar til fakturering på de forskellige abonnementer. Dog er e-conomic bygget på en sådan måde, at der ikke er nogle smarte genveje for hvad dette angår. De faktiske omsætningskonti som man har i resultatopgørelsen vil kun blive påvirker når der bliver faktureret et salg, og budgettet vil kun blive påvirket når der bliver tastet et givent beløb ind på en periode.

Opsætningen med at kunne vise sine igangværende abonnementer for den kommende periode vil derfor ikke blive noget som vi implementeret i e-conomic pt, da der her er tale om krævende udvikling som pt er vurderet at være for omfattende, da vores fokus pt. ligger på det nye e-conomic.

Derfor vil løsningen fortsat være via excel, hvor man selv ligger sit budget for den kommende periode ud fra abonnementperioden og abonnenterne sammenholdt med varene på de enkelte abonnementer. Dette skal man så stadig via en budgetoprettelse ligge ind på kontoen for omsætning som budgettal.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 21 Jan, 2014 Forslag af Frederik Ploug (6,920 points)
Hej Tinnie

Vi er app udviklerede til e-conomic og sælger vores apps efter samme abonnemnetssystem som e-conomic.

Så vi har haft samme problem.

Vi har derfor udviklet i vores business intelligence app noget vi kalder gentagende ordre.

Har er alle ordre, der skal faktureres med mellemrum (måned, kvartal år eller andet) og samtidig summerer app´en hvor stor ordremængden er på måned, 3 måneder og 12 måneder.

Herved har vi altid ovrblik over ordremængden på tid og kan indlæse ordrene til e-conomis enten som  ordre eller igangværende fakturaer.

Hvis du vil høre mere så ring til mig på telefon 7025 7600 eller send en mail php@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 22 Jan, 2014 Forslag af Per Holm Pedersen (18,020 points)
opdateret 22 Jan, 2014 af Per Holm Pedersen
overvejes× 119
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”