forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kreditor faktura med vare u/ lagertræk???

0
Hej

Jeg har lagertræk på alle mine vare, undtagen en som bruges til debitor fakturering (håndtering og forsendelse).

Jeg har dog nu lige købt nogle vare hjem fra en leverandør, hvor der ligeledes var en vare som han er ved at udvikle til mig. Dvs at der kommer flere versioner af den, og den ikke skal bruges til salg, men kun til afprøvning. Derfor ønsker jeg ikke at der er lagertræk på denne vare men at den istedet for bogføres på en konto der hedder udvikling. Det burde jo ikke jo ikke være noget problem..

Men jo. Jeg får en fejl når jeg laver kreditorfaktura hvor der er vare uden lagertræk. Kan det virkelig passe at der ikke kan komme vare ind på fakturaen hvor der ikke er lagertræk.
spurgt 18 Nov, 2011 i Spørgsmål » Lager af birkelund (1,200 points)
status opdateret 9 Okt, 2012 af frederiknielsen

2 Svar

 
Bedste svar
Jeg beklager.

Jeg kiggede lidt mere rundt i forummet og efter at jeg havde postet denne besked fandt jeg ud af at der allerede var andre der havde oprettet en tråd med det samme behov.

http://forum.e-conomic.dk/forbedringsforslag-til-conomic/lager-leverandorfaktura-med-varer-ydelser-omkostninger-t912.html?hilit=lagertr%C3%A6k#p3278

Så i kan godt lukke denne her
besvaret 20 Nov, 2011 Spørgsmål af birkelund (1,200 points)
opdateret 9 Okt, 2012 af frederiknielsen
JEg har oprettet varer med lagertræk, men har enkelte varer der ikke er med lagertræk. Problemet er ved fakturering, så kommer linien ikke på uden lagertræk, men kun de andre. Kan det løses ?
besvaret 21 Jun, 2012 Spørgsmål af Kjeld Hansen (140 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”