Brug af sproglag ved bestilling hos vareleverandør

+1
Det ville være hensigtsmæssigt, hvis man kan opsætte sine vareleverandører med et sprog. Ligesom man kan i dag med kunder.

Da man jo kan indsætte både leverandørens varenummer, samt oversat sprog (f.eks. engelsk) på det enkelte varer, så er det jo oplagt at systemet henter dette engelske felt, samt lev. varenummer, når man sender en bestilling til en udenlandsk leverandør.

En simpel ændring med stor effekt for alle os der køber varer i udlandet.
lukket
i Forslag » Lagerstyring af (490 points)
status opdateret af

3 Svar

 
Bedste svar
Hej Christian

Tak for dit indlæg her på vores forum.

Jeg vil gætte på du sidder i vores nye layout "Ny e-conomic". Her, er vi stadig igang med at få optimeret både lager og projekt delen, som vi åbent må erkende ikke er helt på plads endnu. Herunder, er knappen "Sprog" også blevet gemt væk under vareleverandører.

Jeg har netop fået besked fra vores tekniske afdeling om, at denne fejl er meldt. Derfor, vil det hurtigst muligt blive tilføjet, så man igen kan bruge sproglag igen på leverandører.

Jeg vil opdatere dig her, ligeså snart jeg ved mere.

I øvrigt mange tak til Per for sit indlæg.

Ha' en rigtig god dadg

 

Med venlig hilsen

Christian Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.2k points)
valgt som bedste svar af
Hej Christian

Vi har en bestillingsapp til e-conomic, hvor man opsætter eget varenummer, leveranørens varenummer samt indkøbspris og tekst.

Du kan fra app´en sende indkøbsordren permail til leverandøren eller hvis leverandøren også har e-conomic kan du aflevere ordren direkte i levarndørens ordredel i hans e-conomic.

Han skal blot give tilladelsen

app´en fungerer som en integreret del i e-conomic brugerfladen.

Vil du høre mere så ring 7025 7600 eller send en mail salg@itnvsion.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18.1k points)
Hej Christian

Så er jeg tilbage med gode nyheder. :)

 

Jeg ved ikke om du allerede har set det, men feltet "sprog" er nu tilgængeligt under vareleverandørerne i ny e-conomic. :)

Jeg vil gerne sige endnu en gang tak for dit indlæg, og at du gjorde os opmærksomme på dette.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ellers skulle have nogle spørgsmål eller kommentarer. :)

 

Med venlig hilsen

Christian Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.2k points)
Hej Christian A.
Dejligt at det er løst. Men ved lejlighed må I også godt give mulighed for, at man kan oversætte enheder (stk., sæt, par mv.) så man kan gøre bestillingen på f.eks. engelsk perfekt med pcs., pair, sets mv. På forhånd tak.
Hej Christian

Jeg synes også det var rigtig dejligt.

Det er også fedt, med ekstra forslag. Jeg skal dog bede dig om at oprette et nyt forslag således dette kan behandles særskilt. :)

En umiddelbar løsning, som sikkert er den du bruger nu, er at oprette alle enheder på engelsk også, og så tilvælge disse når du sender faktura eller lignende til engelske kunder.

Jeg er enig i, at det kunne være smart at der var sproglag også på enheder. Alle forslag på vores forum, bliver altid taget i betragtning, hvor bredt ønsket er, og dermed hvor mange det vil hjælpe. Dette vil herefter blive prioriteret, og kigget på mulighederne rent teknisk og resursemæssigt.

Jeg håber på din forståelse for herfor.

Ha' en rigtig god dag