Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




OVERSIGT BESTILLINGER

0
Når man har mange bestillinger (Lager/Bestillinger) - Så vil jeg gerne vide hvordan jeg på en enkel måde kan se hvilke vare der er registreret som modtaget og hvilke der endnu ikke er registreret modtaget.
Jeg kan kun se hvilke bestillinger der står som Ingen eller Delvis under kolonnen modtagelse. Går jeg så ind på det enkelte indkøb kan jeg ikke se hvilke vare der mangler at blove modtaget.

Mit spørgsmål
Hvordan ser jeg enkelt og hurtigt hvilke vare der mangler at blive modtaget i forhold til det indkelte indkøb (Bestilling)
i Forslag » Lagerstyring af (930 points)
gen-kategoriseret af 🔒

2 Svar

Hej,

Vi arbejder lidt med at man ligesom man kan under ordre sige Vis linjer, således man hurtigt kan fange hvad der ligger.

Det er endnu ikke implementeret, og der er heller ikke en fastsat en dato endnu, men det vil netop løse dette, så man nemt kan finde det.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)




Super godt indlæg. Denne funktion vil jeg også kunne drage stor nytte af.
Forslag af (390 points)