forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Art, proces, formål og informationsindgang

+2
Hej,

Vi har tilvalgt modulet dimension og erfareret at det kun er en dimension/afdeling man kan tilknytte sine transaktioner?

Udviklingsønske: mulighed for flere dimensioner pr. transaktion og konto

(højeste prioritet er omkostningsbærer/medarbejder og ikke kun omsætningsrelateret).

Tak

Mvh.

Maria
spurgt 13 Jan, 2014 i Forslag » Dimension af ME (160 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej Maria

Tak for dit indlæg.

Jeg forstår det som om at du gerne vil have mulighed for at kunne tilknytte flere dimensioner til samme postering, men dette kan jeg dog ikke lige se i hvilken situation man skulle have brug for dette i.

Du nævner noget med medarbejdere, så det er måske mere mulighed for at tilknytte en dimension og en medarbejder du efterspørger?

Det er ikke noget vi har stødt på før her i forummet eller noget vi med mellemrum genrelt høre i supporten. Da vi (desværre) har begrænsninger på vores ressourcer vil dette betyde at der er andre forslag som vil blive prioriteret højere. Derfor sætter jeg dette forslag som implementeres ikke, men det vil selvfølgelig blive stående herinde så andre kan stemme det op og kommentere på det, så vi kan få en fornemmelse af om der er flere der har samme behov.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 14 Jan, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”