Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Art, proces, formål og informationsindgang

+2
Hej,

Vi har tilvalgt modulet dimension og erfareret at det kun er en dimension/afdeling man kan tilknytte sine transaktioner?

Udviklingsønske: mulighed for flere dimensioner pr. transaktion og konto

(højeste prioritet er omkostningsbærer/medarbejder og ikke kun omsætningsrelateret).

Tak

Mvh.

Maria
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (160 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Maria

Tak for dit indlæg.

Jeg forstår det som om at du gerne vil have mulighed for at kunne tilknytte flere dimensioner til samme postering, men dette kan jeg dog ikke lige se i hvilken situation man skulle have brug for dette i.

Du nævner noget med medarbejdere, så det er måske mere mulighed for at tilknytte en dimension og en medarbejder du efterspørger?

Det er ikke noget vi har stødt på før her i forummet eller noget vi med mellemrum genrelt høre i supporten. Da vi (desværre) har begrænsninger på vores ressourcer vil dette betyde at der er andre forslag som vil blive prioriteret højere. Derfor sætter jeg dette forslag som implementeres ikke, men det vil selvfølgelig blive stående herinde så andre kan stemme det op og kommentere på det, så vi kan få en fornemmelse af om der er flere der har samme behov.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)