Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Styklister

+2
Kan det virkelig passe at man ikke kan sætte styklister op i e-conomic, hvornår kommer denne funktion
lukket
i Spørgsmål » Lager af (520 points)
opdateret af

3 Svar

 
Bedste svar
Hej Lars,

Det er helt korrekt.

Som beskrevet f.eks. i dette indlæg - http://forum.e-conomic.dk/forbedringsforslag-til-conomic/udvikling-tilbuds-features-t644.html?hilit=stykliste#p2113, så vil du kunne læse og høre lidt mere om hvorfor og hvordan med styklister i e-conomic.

Mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af
Jeg vil nu håbe i ændre jeres mening ang styklister / Sammensatte vare!!

Det er lidt tamt at et lagerstyrings modul ikke kan klare dette og vi (i vores tilfælde) for over havdelen af vores vare skal lave manuelle lager reguleringer og kostpris beregninger..

Mvh, Frank
Spørgsmål af (470 points)
Hej Frank

Jeg har læst dit og andres indlæg omkring styklister som en del af lagerstyringsmodulet.

Vi (Scan Soft) laver en lang række forskellige integrationsløsninger til e-conomic - du/I har mulighed for at stifte bekendskab med noget af det vi har lavet, hvis du/I følger dette link til vores hjemmeside.

http://scan-soft.com/e-conomic-loesninger

Hvis der er stemning for det vil vi gerne prøve, at lave en løsning som tackler problemet med styklister. Det vil efter al sansynlighed blive et supplement til e-conomic nuværende lagerdel.

Vi har allerede lavet en løsning med styring af serienumre ved tilgang (hvad har jeg på lager af hvilke serienumre) og ved afgang (hvilke serienumre har jeg solgt til hvem, hvilke fakturaer) så jeg kunne forestille mig, at det blev en løsning i samme retning.

Det dog uden jeg har hørt jeres problemstilling til bunds så hvis du/I har lyst til det så send mig en mail php@scan-soft.com eller ring på 7025 7600 og lad os få en uforpligtende snak.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (18.2k points)
opdateret af