Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fordelingsskabelon

0
Hvornår bliver Fordelingsskabelonen "normaliseret", så man kan gemme oveni den gamle version, og meget vigtigt, at man kan scrolle i det indscannede bilag.

Vi er vel ikke ude i en ny superkladdefadæse, hvor det varede flere år, inden den var/er på plads?
i Spørgsmål » Andet af (26.5k points)
opdateret af

1 Svar

Hej Erik

Der er kommet nogle tiltag som skulle have været ude i sidste uge - mest fokuseret på at få adgang til bilaget når man indtaster.

At gemme oveni kommer ikke som udgangspunkt - ny fordelingsskabelon kombineret med ny e-conomic gør at man vil være i stand til at slette dem man ikke måtte have bruge for - så med få tiltag vil man kunne erstatte den eksisterende.

Men som bekendt havde vi nogen databasemæssige udfordringer i sidste uge som har gjort at vi bevidst ikke har smidt yderligere på før vi var tilbage på sporet.

Det er vi nu, hvor lang tid der så går før vi releaser tør jeg ikke sige - det bliver enten i løbet af denne uge eller også laver vi et større release i næste uge.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Spørgsmål af 🔒 (34.9k points)