Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




debitor søgning

+9
Hej

Jeg kunne godt tænke mig ved oprettelse af debitor at e-conomic anvender flere søgekriterier eks. først adresse og senere navn.

Vi bruger telefonnr. som kunde nr., og da flere går fra fastnet til mobil i disse tider får vi jævnligt oprettet dubletter som først opdages senere.

mvh Jeanette
lukket som en kopi af: Debitor søgning
i Forslag » Andet af (710 points)
lukket af 🔒
Det ville være rigtig dejligt, at kunne udvide debitorsøgningen f.eks. på adresse - STORT ønske herfra også.

2 Svar

Hej Jeanette.

Tak for dit indlæg.

Vi har hørt dette ønske før, at det skal være muligt at søge på andet end nummer og navn. Jeg vil derfor lade dette forslag stå som overvejes, så andre bruger kan stemme på det :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Christina Heckmann</strong></p> <p>     <strong>
Forslag af (13.4k points)
Vil I ikke nok gøre det, vi har også virkelig brug for denne søge funktion i hverdagen :)

Hej Jeanette

Nu er der endelig kommet nyt  omkring dette ønske, og jeg kan nu glæde jer med, at vi har prioritere dette forslag og planlægger, at der i fremtiden vil komme en avanceret søgning på debitorer, da vi nu ligger inde med ressourcerne til, at udvikle på dette.

Da vi har modtaget en del forslag omkring søgning på debitorer vil jeg lukke dette, så vi har samlet det omkring et forslag og i vil herinde kunne følge det. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)