Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




API og varelager

+2

 

En e-conomic akilleshæl som vi ofte hører at folk gerne vil have adgang til og som vi på trods af presset ikke har åbnet for.
 
Hvorfor så ikke?
Det er faktisk relativt simpelt - selvom det kan  virke meget underligt at vi ikke eksponerer alle dele af programmet i vores api.
Lige nu er varelageret ikke det tillægsmodul vi er mest stolte af og på overordnet niveau arbejdes der med den fremtidige strategi for i hvilken retning vi skal gå med vores lagermodul.
 
Hvorfor har det nogen betydning?
Det har det fordi at al kode vi har eksponeret i API'et - kan vi ikke lave om.
Det garanterer vi og vi ønsker det ikke på anden måde - og da alle med evnerne hertil er i stand til at foretage de for dem nødvendige integrationer op imod vores API - har vi ingen idé om hvilke integrationer der er derude.
Så hvis vi strategisk ønsker at ændre/forbedre vores lager så vil vi meget gerne have 100% frie hænder hertil - og derfor er lageret og det bagved liggende kode ikke eksponeret via API'et for nærværende.
Når alt dette er sagt skal vi retfærdigvis nævne at der simpelthen også er tale om noget så godt gammeldags som prioritering oven i hatten - vores ressourcer er prioriteret andetsteds indtil den endelig strategi ligger fast.
 
Hvornår kan vi forvente mere?
Det kan jeg desværre ikke udtale mig om på nuværende tidspunkt - strategien skal fastlægges, ressourcerne prioriteres og det faktiske arbejde udføres, testes og implementeres - men som det jo nok fremgår snakker vi ikke i morgen eller næste uge på nogen måde.
 
Så vi negligerer jer ikke, vi underkender ikke behovet, tværtimod - vi anerkender til fulde behovet for et funktionelt og simpelt handelslagersystem, med de nødvendige muligheder som er gennemarbejdet og velimplementeret - før vi er der kan vi ikke give køb på vores frihed i forhold til ændringer i koden mv. 
og vil derfor ikke åbne op for API tilgang til varelageret før vi selv er 100% tilfredse med det produkt som vi tilbyder vores kunder.
 
Så hvad gør vi herfra?
Jeg kan kun bede om tålmodighed og forståelse for at vi ønsker at højne kvaliteten på den lange bane i stedet for at begrænse vores muligheder på den korte bane.

 


Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
i Forslag » Lagerstyring af 🔒 (34.9k points)
Nu har tålmodighed aldrig rigtigt været min kernekompetence, men det er nu et år siden dette svar blev skrevet. Så...

Hvad er status på dette - er I ved at være tilfredse med modulet, så der kan åbnes op for API'et?

Alternativt ville en klar udmelding med "nej, vi forventer ikke at lave API adgang til lagerstyring" være rart - bare så vi har noget konkret at gå ud fra.

1 Svar

Hej,

Tak for din tålmodighed.

Der er stadig ikke noget nyt hertil.

Vi tager stadig de forskellige forslag op, når det er. Vi har "ret fornyligt" tilføjet lokationer netop på baggrund af dette.

Så det er ikke afvist, men heller ikke nogen positiv tilbagemelding herpå.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Jeg ved ikke rigtig hvad det er der sker for economic med det her lager modul, er det fordi i ikke tør melde det ud som i tilsyneladende allerede har besluttet internt? LAGER MODULET DØR

I har nu gennem 3 år (smag lige på det) 3 år sagt det samme. helt ærligt skylder i ikke snart jeres kunder at komme ordentlig forklaring???

Jeres supportere beder os stadig om at oprette forslag herinde, forslag som i ved udmærket der ALDRIG bliver til noget. hvorfor skal vi så bruge tid på det? hvorfor?
Hej,

Tak for din opdatering.

Jeg er ikke enig i lagermodulet dør. Jeg er enig i, der ikke er sket banebrydende ting inden for lager modulet, og der er ej er planer herom.

Forklaringen er, at det ikke er blevet prioriteret. Vi har valgt at prioritere andre ting - enig. Det største hertil, er ny e-conomic.

Vi tager altid i mod forslag, og de vil blive behandlet både seriøst og hørt. Der er ikke nogen lighed mellem forslag og implementering - vi lytter altid gerne. Alle forslag bliver behandlet efter bedste evne, og når vores Produktudvikling skal udvikle nye ting, kigger de blandt andre ting, også på forummet.

Jeg er ked af, at netop de forslag du har forslået, ikke er blevet til noget, og derfor fremstår som en "papirkurv". Det er ikke ønsket.

Jeg håber du vil blive ved med at komme med forslag. Jeg forpligter mig til fortsat at lytte.

Tak.

Mvh
Steffen Ekelund