Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Import af varer + Sproglag

+6
Hej economic,

 

Jeg sidder og glæder mig over at jeg med et fingerknips kunne importere alle mine varer til economic. Jeg blev lidt mere stram i masken, da jeg opdagede at jeg kun kunne få importeret varenavn og beskrivelse på ét sprog.

Er der ikke mange kunder, der bruger flere sprog på deres varer? Enten i forbindelse med salg eller indkøb?

Jeg kunne godt tænke mig at jeg kunne importere varer med de sprog jeg nu engang har.

F.eks. hvis jeg har oprettet sproglag "Engelsk" og "Tysk", så kunne jeg have nogle flere felter i min CSV til hvert sproglag?

Er der ikke andre der kunne have brug for det?

Med venlig hilsen,

Anders Ravn, Aquatex
i Forslag » Andet af (930 points)
status opdateret af
Jeg ved godt, det er et ældre indlæg, men jeg kan kun støtte forslaget om importmulighed i sporglagene - for os virker det helt uoverskueligt at skulle taste alle de tusinder af varelinjer.
mvh
Vibeke, Hansen Kitchen

4 Svar

Hej Anders
 
Tak for dit indlæg, og gid jeg dog kunne løse det med et fingerknips for dig :)
 
Men ja, vi må gå til bekendelse og indrømme, at dette desværre ikke en del af vores importfunktioner på nuværende tidspunkt, men super god ide!

Jeg kan sagtens se, at det vil give god mening, vi har dog ikke oplevet at der har været efterspørgsel herefter tidligere.

Jeg kan ikke love dig at det bliver en del af e-conomic på et senere tidspunkt men vi arbejder konstant på at forbedre brugeroplevelsen, og stemmemuligheden på vores nye forum er med til guide os i vores prioritering af forslag.


Med venlig hilsen Stine M. Klitgaard Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (4.1k points)
opdateret af
Hej Anders

 

Dit forslag er blevet prioriteret på vores møde, derfor er det nu et skridt nærmere på at nå til implementering i programmet.

Det er nu lagt videre til vores udviklere, som skal kigge på, hvornår og hvordan det evt. kan lade sig gøre, og derfra skal der så igen kigges på om det giver mening i forhold til den merværdi det vil skabe i programmet.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)
Hej

Hvad er status på denne udvikling så vi selv kan uploade og vedligeholde sproglag?

Mvh
Klaus Milton Jensen
Hej Anders

Ved gennemgang af ældre indlæg, som står mere eller mindre uafklarede hen er jeg faldet over dette indlæg, samt det meget lignende indlæg på:
http://forum.e-conomic.dk/6056/

Dette er umiddelbart ikke kommet videre - hvorfor vi naturligvis skal have taget action på dette igen.
Jeg har valgt at oprette sagen hos vores udviklere, i den nuværende "arbejdsgang" vi har for denne procedure.
Eftersom forslaget er blevet prioriteret både i dette indlæg og det ovenstående, vil vi arbejde på at implementere dette.

Jeg vil opdatere dette indlæg når der er konkrete nyheder i sagen.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Jeg har 2.870 varenummre som skal oprette i 2 andre sprog og håber virkeligt på, at det sker noget snart!
Hej, er der nogen status på om dette nogensinde bliver tilføjet?
Vi skal selv til at oversætte 700+ varenumre til engelsk og tysk, så det kunne være rart med en importfunktion.
Hej til alle, der følger med her.

Det her indlæg har efterhånden ligget herinde i meget, meget lang tid.

Jeg må erkende, at vi ikke er kommet en løsning nærmere og jeg derfor vil være mere klar omkring, at vi ikke har planlagt det, som status indtil videre har indikeret. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt og dårligt kommunikeret af os, men det er på tide, at vi får et mere retvisende billede af, hvad der sker.

Jeg vil sætte forslaget som implementeres ikke for nu. Jeg kan sagtens se ideen i at udbygge i denne retning, så det kan være vi i fremtiden kommer til at kigge på dette igen.

Jeg vil beklage, at sagen er trukket så meget ud.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)