Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




omsætningsstatistik

0
Når man trækker en omsætningsstatistik på en given debitor specificeret på varer ville det være praktisk hvis rapporten indeholdt en overskrift der viste debitor nummer og navn. Problemet p.t. er ved udtræk af flere rapporter (d.v.s. på flere debitorer) er det lidt af en gættekonkurrence at identificere hvem der er hvem.
Jeg håber at I vil kigge på det, ellers et pragtfuldt regnskabssystem.
Med hilsen og Glædelig Jul
Knud Olesen
IVF Tech ApS
i Forslag » Andet af (160 points)

5 Svar

Hej Knud,

Tak for dit forslag.

Hvor kunne du godt tænke dig denne information henne?

Nede på listen, når man udskriver, siger vis i Excel - eller?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej Steffen,
Jeg kunne tænke mig en overskrift på selve rapporten, både på den printede og på excel-formatet.
Med venlig hilsen
Knud
Forslag af (160 points)
Jeg kunne godt tænke mig en simpel visning af omsætningsstatistik som den der er i iPhone Appen. Det er super at kunne se omsætning pr. måned vs. sidste år. + procentvisningen.
Forslag af (190 points)
Hej

Det ville være rart og ekstremt brugbart, hvis man kunne få måned og debitornavn/nr. med ud i excel rapport, når man tager udgangspunkt i varer. Som det er nu, skal jeg trække individuelle rapporter ud på kunderne, per måned, for at få noget brugbart - det bliver til mange rapporter - meget tidskrævende. Det burde kunne klares med en rapport. Evt en der kan exporteres til kommesepareret format, hvis den bliver for tung at generere inde i e-conomics.

Mvh
Annelie
Forslag af (140 points)
Hej
Vi har lavet et Busines Intelligence modul til e-conomic. Her findes en række forskellige udskrifter som giver den information som man har behov for.

Der vil sikkert også være udskrifter som giver information om omsætningen - hvis i vil høre mere så skriv i tråden eller send en mail til <a href="mailto:php@scan-soft.com">php@scan-soft.com</a> eller ring 7025 7600.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)