Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fejlmeddelelse hvis mail ikke kommer frem

0
Jeg har af og til oplevet at en leverandør ikke har fået min indkøbsordre.
Når jeg så ser i udgående post oplever jeg, at en mail ikke er modtaget eller anden fejlmeddelelse.
Hvis man sender mails i outlook får man en tilbagemelding hvis mailen ikke komme frem. Det er jeg vandt til.
Det er ikke hensigtsmæssigt, at man skal være aktiv for hele tiden at checke om mails kommer frem eller om der kommer fejlmeddelelser.
Det bedste ville være en kobling over til Outlook, som man fik fejlinfo direkte ind i Outlokk som jeg arbejder med hele tiden.
Det næstbedste vil være at et ikon dukker op et sted i e-conomic forsiden.
i Forslag » Andet af (910 points)
status opdateret af 🔒

3 Svar

Det er for mig sådan set fint nok at man skal tjekke på menupunktet udgående post for at se om der er mails som ikke er leveret!

Dog føler jeg at man I DEN GRAD er udsat for overåeneftervand nå man skal finde frem til pågældende debitor i systemet!

først skal man i arkivet for at finde fakturaen! Dernæst skal man i Debitorstyring for at slå kunden efter! og SÅ kan man først redigere debitoren og rette evt. fejl i mailadressen!!!

DET ER SIMPELTHEN ALT FOR BØWLET!

Når man i menupunktet for afsendte mails hakker den swosh af som viser Vis kun mails, der ikke er gået igennem af og søger for en dato eksempelvis:
[color=#0000FF:3av1fyir]12.09.11 11:06:11    Ordre 666    Ikke modtaget    devil @ hell.con    Ordrebekræftelse - nr. 999 - den 12.09.11    hu[/color:3av1fyir]

I det her tilfælde er det fiktive tal og adresser, men for at finde debitoren skal man igennem de 3 unødvendigt bøwlede operationer som ovenfor beskrevet!


Løsningsforslaget er lige til!:
på linien FØR ordrenummeret skulle der blot være en et link til DEBITOREN som mailen tilhørte!
Nå man så klikkede på det link kom man direkte til den pågældende debitor og ville spare MASSER af tid og frustration og kunne rette fejlen med det samme! I det her tilfælde fra devil @ hell.con til devil @ hell.com !!! og mailen kunne så gensendes!
Forslag af (220 points)
Hej begge,

John)
Tak for forslaget. Det er noget vi kigger på hvordan vi kan styre dette bedre/flottere, men vi har desværre ikke noget klart nu og her. Problemstillingen er dog helt reel, man skal jo følge op på det.

Hans)
Igen jeg er helt med på forslaget. Det eneste jeg er lidt i tvivl er jo, at du kan overstyre den e-mail der står på debitoren. Hvilket jo betyder at det ikke altid vil være den e-mail på kunden. Men der skal bare være sammen mulighed eller?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
@ <em>Igen jeg er helt med på forslaget. Det eneste jeg er lidt i tvivl er jo, at du kan overstyre den e-mail der står på debitoren. Hvilket jo betyder at det ikke altid vil være den e-mail på kunden. Men der skal bare være sammen mulighed eller?</em>

Hej Steffen

I forbindelse med den problemstilling er det for så vidt også ligegyldigt om en kunde har en mail eller ej!

Problemstillingen går jo netop på at NÅR MAN HAR EN MAIL SOM ER GÅET FEJL af den ene elle anden årsag, så er det for at sige det på pænt dank PISSE BESVÆRLIGT at komme fra udgående post med mails der ikke er gået igennem til debitoren, for at rette en lille fejl som for eksempel hotmail.con -&gt; hotmail.com !!!

I den situation kunne man sagtens lave det sådan at man fik vist selve kundenummeret, som link, i linien med info! Alle informationerne er jo alligevel genereret fra systemet - så det er vel teknisk meget simpelt at hente det debitornummer den fejlslagne mail er knyttet til!

Forstår du hvad jeg mener?
/H
Forslag af (220 points)