Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




leverandør faktura.

0
Hej

Når man opretter en leverandørfaktura. Indlæser varer der har været på lager tidligere. Så findes varen hurtigt og nemt, MEN når indkøbsprisen at er ændret f.eks. stigning på 20% i forhold til tidligere.Så ville det være smart hvis man i denne mene kunne er udsalgsprisen og ændre den hvis denne stigning kræver det (det gør den ofte) Nu skal man så starte helt forfra med at finde de mange vare nr. under varer og der tjekke og ændre.

Det må kunne laves smartere.
i Forslag » Andet af (180 points)

2 Svar

God dag 1219196.

Mange tak for dit indlæg her på forum og velkommen til. :-)

I forhold til dit forslag har jeg desværre lidt svært ved at forstå hvad du præcist ønsker. Er det en mulighed for at ændre indkøbsprisen og udsalgsprisen på en bestemt vis du har i tankerne? Hvordan er din arbejdsgang på nuværende tidspunkt?

Lad mig lige høre fra dig så jeg kan få et indblik i hvad du ønsker der skal laves, og hvordan du tænker det skal fungere?

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Det er svært at forklare. men jeg prøver igen.

Nye varer skal ind under levererandørfaktura. man skyder stregkoden den finder den sidste nettopris/kostpris. men man kan ikke se eller rette bruttoprisen/udsalgsprisen. Eksempel. En blækpatron koster i indkøb sidste gang 100,- og den er sat til 169,- i salgspris. på varekortet. Nu kommer den så hjem igen og kostprisen er ikke 100,- mere med 129,- det retter man så. OG hvis man så ikke lige får tjekket på varekortet er det en meget dårlig handel. Jeg kunne godt tænke mig at feltet salgspris var synlig der, kunne rettes og endnu bedre man kunne se bruttoavancen i % så kan selv den minds skarpe kan finde ud af det.
Forslag af (180 points)
God dag 1219196.

Jeg må starte med at undskylde at jeg ikke har svaret dig hurtigere. Jeg har desværre ikke fået besked omkring at du har svaret på min kommentar. Dette sker grundet at du har trykket på "Besvar" på dit eget indlæg, i stedet for at kommentere på min kommentar. Dette er ikke din skyld, men rettere en opsætning i vores system der kunne være bedre, samt at jeg ikke har været tilstede i efterårsferien.

I forhold til dit svar, så forstår jeg det sådan at du ønsker muligheden for at redigere i salgsprisen, under kreationen af leverandørfakturaen, og at du her skal have muligheden for at kunne ændre i salgsprisen, som kostprisen ellers også ændres, så du ikke efterfølgende skal redigere det på varen.

Forstår jeg det korrekt? Lad mig meget gerne høre fra dig, ellers så beskriv meget gerne hvor i systemet du tænker dette skal ske og hvordan det skulle foregå.

Hav en rigtigt god dag. :-)
Det er korrekt opfattet. - en anden ide er at man kan se aktuel lager antal når man er inde for at lagerregulere.
Hej igen.

Super godt at høre at jeg har forstået den første problematik. Lad os holde os til den i første omgang, og hvis du har flere idéer så opret gerne et indlæg til så vi undgår at skabe støj. Det kunne være at din anden idé er en som mange brugere er enige i, men hvis de ikke kan læse om idéen i overskriften, kan det også være svært at forholde sig til.

Jeg har ikke umiddelbart hørt at dette skulle være et behov i e-conomic fra vores andre kære brugere. Jeg vil derfor lade dette indlæg lægge i en 14 dages tid for at andre brugere også kan komme med deres stemme for om vi skal prioritere denne idé frem for vores allerede overvejede idéer.

Jeg vender tilbage og så vil jeg ønske dig en fantastisk dag. :-)