forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Likviditetsrapport

+2

Der mangler helt klart en likviditetsrapport i E-conomic.

Jeg har set at andre har stillet samme forslag, som bliver afvist med at man kan kan købe en tredjepartsapp til det. Men jeg synes I skulle genoverveje om det ikke bør være en integreret del af et bogføringssystem.

 

Dette indlæg hænger sammen med dette:

23568

spurgt 27 Dec, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Claus P
Godt forslag
Kan du så ikke give det en stemme op ?

1 Svar

Hej Claus :)

Jeg er enig i, at vi mangler en rapport til likviditet.

Det er sådan, at vi i løbet af 2018 vil arbejde på selv at udbygge vores rapporter via et helt nyt modul til rapporter. Det er ikke kun likviditet, men generelt mange rapporter.

Hvordan helt præcist lander kan jeg ikke give et konkret svar på endnu. Der skal først noget forgående arbejde til.

Fordi vi kigger på dette, så betyder det, at vi ikke vil begynde at udbygge nye rapporter, som alligevel bliver erstattet af dette nye modul.

Jeg vil indtil videre sætte dit forslaget som overvejes. Når jeg ved mere omkring sagen, så skal jeg nok komme med en opdatering af det hele :)

Mange tak for at bidrage herinde på vores forum. Det er altid værdsat.

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 9 Jan Forslag af Jesper Mieritz
For at forstå det rigtigt. Et likviditetsbudget, hvor I tager udgangspunkt i nuværende banksaldo, kommende indbetalinger fra kunder ud fra en forfaldsliste, ditto betalinger til kreditorer, hvornår moms, A-skat, AM-bidrag m.m. skal afregnes, fremtidigt budgetteret salg og indkøb, løn og andre kapacitetsomkostninger, prioritetsydelser, leasingkontrakter, gennemsnitlig kredittider til kunder og fra leverandører osv., osv.
Det lyder interessant, når der er så mange andre opgaver i systemet.
Hej Erik. Det er helt sikkert spændende. Hvordan det præcis ender med at blive er ikke bestemt endnu og derfor kan jeg ikke love dig, hvordan det præcis bliver.

En likviditetsrapport som du beskriver vil helt sikkert være en god løsning, så man tager hensyn til hele cashflowet i virksomheden også ud fra forventede fremtidige likviditetsbevægelser.

Hilsen Jesper :)
i gang× 4
løst× 92
besvaret× 145
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.