forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Smart inbox - projektnummer og medarbejdernummer

0
Det er fint med den nye Smart Inbox.

Men når man bruger mulighed for dimensioner (nemlig projektnummer og medarbejdernummer), så er det ikke så smart at disse ikke kan indtastes/aflæses i indscanningen fra fx appen Udgifter.

Kan I ikke lave 3 nye felter i appen Udgifter hvor man kan indtaste kontonummer, projektnummer og medarbejdernummer? Så er det indtastet når det kommer til economic. Oftest ved bogholder jo ikke hvilke projekt eller medarbejder et bilag vedrører. Og der kan være tvivl om konto også.

Og så skal det selvfølgelig være ud fra en rulleliste, så man ikke skal huske alle numrene udenad.

Håber det kan lade sig gøre!
lukket som en kopi af: Afdeling på i SmarInbox
spurgt 4 Sep, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Sustainor
lukket 11 Sep, 2017 af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej og tak for dine forslag til vores nye modul :)

Vi er i gang med at kigge på hele opsætningen af vores smartinbox, så den i højere grad kommer til at ligne kassekladden. Hvordan helt præcis lander ved jeg ikke med sikkerhed endnu. Der er dog andre kunder, som har efterspurgt det samme herinde på vores forum, og derfor vil jeg lukke dit indlæg med henvisning til dette.


Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 11 Sep, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 3
løst× 94
besvaret× 165
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.