forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

SmartInbox: Trække PDF filer ud af ZIP filer?

0
Hej eco :-)

Nogle af vores eco-kunders leveradører synes at det er smart at zippe fakturaerne ned og sende dem i en zip-fil til deres kunder. Det er relevant for de leverandører, som sender mange fakturaer.

Desværre trækker SmartInbox ikke PDF-filer ud af zip filer, men kan I udbygge i den retning, så eco-kunderne er fri for at skulle mellemlande filerne på eget skrivebord?

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 20 Aug i Forslag » Indscanning af Jens Kirk

1 Svar

Hej Jens :)

Det er som udgangspunkt ikke en del af planerne for SmartInbox som tingene er nu.

Jeg kan godt se det giver en ekstra arbejdsgang, at skulle gemme dem ned først. Når først de er gemt ned kan du dog godt trække flere PDF'er over i Inbox'en, så du slipper for at gøre det en af gangen.

Ideen i at kunne trække en zip fil over er sådan set god nok, men vi har flere forbedringsmuligheder på SmartInbox og der er andre forslag, som vi vil kigge på først. Det er blandt nogle af de mange forslag du har kommet med.

Jeg noterer dog ideen ned, da vi hurtigt kan blive enige om, at det ville være nemmere, men for at give dig en forventningsafstemning til at starte med, så er det ikke lagt ind i planen.

Når vi kommer længere i processen kan det være denne ide tages op igen, men indtil videre vil jeg sætte det som implementeres ikke.

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 4 Sep Forslag af Jesper Mieritz
ok :-)