forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fakturanumre - hvad menes helt præcist med fortløbende

0
Hej,

 

jeg arbejder i et lille firma, hvor man på et tidspunkt har fået den idé, at et fakturanummer skal kunne vise, hvilken dato, den er udskrevet. Så et fakturanummer idag kunne hedde 17.08.17. Det næste nummer ville blive 17.08.17-1 og så fremdeles. Morgendagens fakturaer vil så hedde 18.08.17, 18.08.17-1 osv.

Udover det er ret besværligt, mener jeg heller ikke, at dette lever op til kravet om fortløbende numre. Er der nogen her, som kender til dokumentation for, at jeg har ret?

Mange venlige hilsner

Liselotte
spurgt 17 Aug, 2017 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Liloki

1 Svar

Hej Liselotte :)

Uden at komme ind på de konkrete regler, så vil jeg lige gøre dig opmærksom på, at dette ikke er muligt i e-conomic. Derfor vil du aldrig få din nummerserie til at køre på denne måde. Hvis du ønsker at bruge e-conomic, så skal du finde en anden måde at lave din nummerering.

 

Andre brugere er dog stadig velkommen til at kommentere på problemstilling i forhold til de gældende regler på området.

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 18 Aug, 2017 Spørgsmål af Jesper Mieritz
løst× 1439
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.