forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Genudskrivning af lagerflytningsbilag

0

Hvis man har glemt at udskrive et lagerreguleringsbilag, kan man genudskrive det. Det kan man ikke gøre hvis man har glemt at udskrive et lagerflytningsbilag. Det vil sige at der bliver et hul i bogføringsnumrene vedrører lageret. Det er ikke OK når man skal have dem sendt til revisor ved årsafslutning. Hvis revisoren kræver at få disse numre har jeg ikke mulighed for at genudskrive dem, og jeg kan på ingen måde huske hvad der er sket i året løb. Jeg ved godt det ingen finanspåvirkning har i systemet. Men for at sikre at der ikke sker uhensigtsmæssige ting på vores lager, er det vigtig at man kan se alle reguleringer der er foretaget på lageret.

 

Dette er hovedindlæg for disse lignende indlæg:

10827

966

 

spurgt 9 Aug i Forslag » e-conomic generelt af Kiki
status opdateret 21 Aug af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej Kirsten :)

Jeg er helt med på, hvad du mener og jeg er enig.

Det er lidt mærkeligt, at der ikke findes et arkiv eller en søge mulighed til at kunne finde disse.

Som du siger, så har den ingen finansmæssig betydning. Det er dog også andre ting i e-conomic som ikke har, men det bliver stadig gemt i et arkiv. Disse lagerflyt får endda et bilagsnummer, så der kan opstå huller mellem lagerreguleringer og lagerflyt.

Derfor vil jeg gå videre med dit forslag og tage det op til vores næste møde, hvor vi snakker om ny funktionalitet og muligheder i e-conomic. Indtil da vil jeg sætte forslaget som overvejes.

Efter vi har snakket om det vil jeg vende tilbage her på indlægget med en opdatering.

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Online regnskabsprogram
 

besvaret 21 Aug Forslag af Jesper Mieritz