forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Daglig kladde

0
Hejsa

Vi arbejder med projekter i e-conomics og har er stort behov for også at kunne se projektnummeret i "Daglig kladde" (Regnskab - Daglig), da det er med til at forebygge fejl (f.eks. manglende projektnummer på posteringer)

Er det ikke muligt at få projektnummer ind i de daglig kladde ?

På forhånd tak.
spurgt 16 Jun, 2017 i Spørgsmål » e-conomic generelt af NPK

1 Svar

Hej NPK :)

 

Jeg vil give dit ret i, at det ville være lækkert at kunne se projektnummeret.

Sagen er bare den, at der er pladsmangel i kassekladden lige nu. Vi ville gerne have en kolonne til projektnummer, men et projektnummer kan lige nu være op til 9 tegn. Hvis man benytter alle 9 tegn kommer det til at fylde en del på siden.

Derfor vil jeg afvise dit forslag i første omgang. Det giver ellers god mening og ville gøre fleres arbejdsgang nemmere, men hvis vi skal tilføje en ekstra kolonne ville vi skulle fjerne en anden.

Det er dog med i vores tanker omkring kassekladde. Det kan være vi ændrer kolonneopsætningen på et tidspunkt, men det er ikke noget vi har planlagt på nuværende tidspunkt.

 

Jeg håber du er forstående overfor, at jeg afviser dit forslag ud fra designmæssigt synspunkt i kassekladden :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 16 Jun, 2017 Spørgsmål af Jesper Mieritz
løst× 1439
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.