Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Branchekoder (NACE-koder)

0
Forslag:

Når man opretter nye kunder ud fra cvr-nr-opslag, får man en dejlig masse oplysninger ind på én gang. Jeg synes dog, at det ville være rart, hvis også branchekoden på den enkelte virksomhed også kommer med! Vil det være muligt at programmere I nærmeste fremtid??

Mange hilsner Finn
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Finn
Mange tak for dit indlæg og forslag smiley
 

Nu ved jeg ikke hvad du bruger branchekoden til i ren praksis. For nogle ved jeg, at det er godt med en større segmentering og specifikation på branchen.
Det skal dog siges det ikke er et ønske/behov vi oplever i stor stil – som regel er behovet også større end blot, at informationen var på kunden og derfor er nogle af vores app partners særligt anvendelige.

Det er ikke et forslag vi arbejder videre med. Hvis efterspørgslen skulle blive unægtelig stor senere hen vil vi tage det op til genovervejelse.

Nu nævnede jeg kort app partners som løsning. Her tænker jeg specifikt på kundestyringsprogrammer (CRM) – Det er ud over muligheden for, at inddele i branche og på baggrund kunne se hvordan jeres virksomhed klarer jer på de forskellige branche.
Vi har en lang række forskellige CRM partnere som du kunne tage et kig på.

Det skal selvfølgelig møde jeres behov. Jeg ved bl.a. at web CRM har en løsning hvor der bl.a. kan kigges på branche osv.

Selvom det ikke er et forslag vi går videre med så håber jeg, at du vil søge mod nogle af vores 3. parts løsninger.  


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)