Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Håndtering af leverandører med løbende måned + x dage. Hvordan?

0

Vi er pr. 1. Januar begyndt at bruge E-conomic på den "rigtige" måde, med indscanning, flere kassekladder osv. men lykken blev kort ;-) Leverandør A sender 25 faktura og 2 kreditnota på en måned, Alle disse bliver indscannet og lagt i kassekladden (leverandør faktura) Men dette skaber en masse betalinger og bankposteringer og derved også noget bøvl med kreditnotaer som ikke kan håndeteres i betalingsmodulet. Vi exportere bankbetalings fil hver Mandag, og dette giver rod hvis kreditnotaer overstige fakturabeløb.

Fra alle vores "løbende måned + x dage" leverandører får vi en månedlig opgørelse, som jo gør at der kun vil komme en betaling/bankpostering på denne leverandør pr. måned. Men i e-conomic har jeg ikke mulighed for at bruge denne månedlige opgørelse til noget. De ryger pt. i papirkurven.

Jeg vil selvfølgelig gerne høre hvordan andre tackler disse udfordringer..?

Mit konkrete bud på hvordan dette skulle fungere, er at man ved manuel oprettelse af posteringstypen "leverandørbetaling" skal have mulighed for at vælge betalingstype, ligesom i leverandør faktura. Og under postering "leverandør faktura" skulle man kunne vælge "konto" som type, og derved fortælle systemet at man betaler leverandøren uafhængig af faktura, ved indtastning af leverandør navnet skulle system selv vise udestående beløb, set ud fra hvilke faktura der er indtastet, eller skal leverandør faktura vælges på liste som man allerede nu har mulighed for. Sidst men ikke mindst skulle "leverandørbetaling" bilaget resultere i en bankbetaling under betalinger, som så kan exporteres sammen med de andre betalinger.

Os der månedligt modtager opgørelser fra leverandører, kunne disse indscannes i disse betalingsbilag. Samme system kan bruges hvis man har en meget lille kredit ved leverandør og har brug for jævnligt at kunne overfører udefinerede beløb til leverandøren for at holde kontoen åben ;-)

Om "sporadiske" eller "månedlige" leverandørbetalinger hører til under posteringstype "leverandøbetaling" eller om der skal laves en helt ny posteringstype til disse ved jeg ikke. Men det mangler, for at bogføringen fungere uden irritation og tricks.

Måske der er andre der har et bedre forslag? ;-)

MVH Lasse Sørensen

i Forslag » Andet af (320 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Lasse.
Som jeg har skrevet i min mail til dig. Så har vi en dialog i gang over mail i forhold til disse udfordringer.

Hvis der er andre kunder som kigger med eller har et syn/tanke omkring dette så er de selvfølgelig mere end velkomne til, at kommentere på dette indlæg.

Nu er det også synliggjort her på indlægget. Rigtig god dag :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)