Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




finde indbetalinger

0
jeg skal finde hvormange indbetalinger der er kommet fra en bestemt kunde, jeg har prøvet at søge på kundens kontonummer, navn m.v. der kommer ikke det antal indbetalinger frem der skal :-(
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Birger
Tusinde tak for dit spørgsmål her på vores forum :)

 

Det var da irriterende, at der ikke er kommet de antal indbetalinger frem som der skal - det kan selvfølgelig betyde, at der måske ikke er bogført samtlige betalinger som i måske har modtaget.

 

Det jeg ser som den nemmeste måde, at skabe overblik over det som dine kunde har betalt er hvis du går via rapporter --> kunder --> kundekontokort --> søg så frem til dags dato og så lang tilbage i tiden som du finder passende + på den specifikke kunde.

 

Derfra får du så en liste af posteringer du har på kunden (både fakturaer og indbetalinger) -> Det er så muligt, at skærpe overblikket ved, at trykke på "vis i excel" -> inde i excel kan du  benytte deres fremragende "filtrer" funktion

Den fungerer ved, at du skal markere den linje (række) hvor overskrifterne står på denne kunde (dato, bilag, fakturanummer) osv. --> tryk på tallet for rækket ude til venstre --> dernæst skal du trykke på "filtrer" oppe i højre hjørne --> så kan du filtrere på de forskellige kolonner og derved gør sådan du kun kan se kundeindbetalinger.

 

Du skal så trykke på pilen ved "TYPE" også fjerne markeringer i alle -> udelukkende se på "kundeindbetalinger"
Så kan du se samtlige "kundeindbetalinger" som du har bogført på denne kunde. Hvis der er noget som ikke stemmer/mangler skulle du her kunne finde frem til hvad du så præcist mangler.

Hvis det mangler i e-conomic er der 2 muligheder for hvor det er. Enten er det bogført forkert på en forkert kunde eller også er det ikke bogført ind i e-conomic..

 

Jeg håber, at det hjælper dig videre. Ser frem til, at høre om du fandt frem til de manglede betalinger.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)