Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tilføje bilag på bogførte debitorfakturaer

+2
Man kan nu vedhæfte bilag til bogførte kreditorfakturaer og finansbilag, men IKKE til bogførte debitorfakturaer.

Jeg arbejder for flere kunder som har brug for at kunne vedhæfte bilag, som den fakturerede kunde ikke skal se.

F.eks. gemmer vi hele sagsbehandlingen på papir. Jeg kan derfor kun servicere kunderne når jeg fysisk er i firmaet, da jeg ofte skal se på sagerne i forbindelse med ordreafgivelse (vi er lige konverteret til e-conomic) og der så jeg det som en kæmpe fordel at have alt digitalt.

Jeg synes heller ikke jeg af jeres videoer og tekst kan se at det ikke gælder debitorfakturaer.
i Forslag » Bilagshåndtering af (860 points)
lukket af
Hej 225243
Jeg har tidligere fremsendt dette forslag, men der er ikke fundet forståelse for ideen. Jeg "liker" dit forslag, så må vi håbe det kommer igennem.
Mvh
Finn
e-consultic.dk

1 Svar

Hej 225243 og Finn.
Som Finn nævner er der fremsendt en forslag på dette område tidligere og det er desværre blevet afvist. Jeg vælger derfor, at lukke dette indlæg med henvisning til svaret på Finns forslag  

 

Jeg kan godt se, at det i din arbejdsproces ikke er optimalt, at du ikke har bevaret det hele digitalt.
Det kunne lyder dog til for mig, at det du og dine kunder kunne efterspørge måske mere var en form for sagstyring / ordrestyring og der har vi måske nogle app partnere som kan gøre det nemmere for dig. 


Du er derfor meget velkommen til, at kontakte vores branche team som sidder med det store kendskab til vores forskellige app partnere. Hvis du skriver dem en mail hvor du meget gerne må prøve, at beskrive jeres behov så kan det være vi kan finde en løsning til jer ved en app partner. 
Deres email er: branche@e-conomic.com 

 

Endnu engang mange tak for jeres bidrag her på forummet. I må have en rigtig god dag :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)