Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Overføre data fra Flexpos

0
Vi har en integreret kasseløsning, hvor jeg desværre tit oplever at vores Flexpos-system melder at data er overført, men jeg kan ikke se dem i e-conomics. Hvordan løser jeg det problem?

Venlig hilsen
Lis.
i Spørgsmål » Andet af (290 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Lis,

Først, jeg har rykket dit indlæg fra Svends e-conomic til her - i mangel på en bedre gruppe.

Jeg kunne godt tænke mig at høre, om du har været i kontakt med Flexpos? Det afhænger nemlig meget af hvordan en integration er lavet, hvor den overfører til.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
Hej Liz.

Vi sælger og levere også FlexPOS, der kan være flere årsager til hvorfor data ikke kommer over i e-conomic.
Hvis det generelt altid er søndag nat der er problemet, så skyldtes det at e-conomic API aldrig helt virker natten til søndag, hvorfor vides ikke, men den fejler tit her på mange typer af integrationer.
Løsning på dette, flyt tidspunkt til aflevering af data fra natten til søndag, til lørdag aften, eller søndag formiddag.

Det kan også være din internet linie er af dårlig kvalitet, så vil e-conomics API som modtager data time ud .
Så har du en mindre god internet linie, så vil jeg anbefale dig at skifte den ud, det kan ikke koste mange penge at få den opgraderet.

En anden kendt fejl er at du ikke har oprettet nyt regnskabsår i e-conomic, så går integrationen også helt i hegnet..  indtil du opretter det nye regnskabsår altså.

Nu ved jeg ikke forhandler du er tilknyttet, men er din forhandler ikke villig til at hjælpe, så kan du tage fat i Visma retail, de supportere FlexPOS, (skriv da at din forhandler ikke hjælper dig...)

Vi supportere desværre kun kunder som har købt FlexPOS hos os, eller kunder som betaler for et support abonnemet  

Håber du kan bruge svaret.

Dbh Johnny.
<a class="postlink" href="http://www.iadvice.dk">www.iadvice.dk</a>
Spørgsmål af (310 points)