Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sendt - "ikke leverede e-mails"

+1
Forslag 1:

Når man vælger at få vist "ikke leverede emails" under menupunktet sendt, så ville det være dejligt at kunne markere poster som ikke er modtaget som "afstemt" eller noget i den stil. Så ved man at denne post er blevet rettet og modtager har fået posten.

Lige nu er der intet overblik over hvad der rent faktisk er leveret.

 

Forslag 2:

Mulighed for at tilvælge at modtage en besked (i e-conomic eller pr mail bare et eller andet) når man sender noget ud som ikke bliver modtaget.

 

/Rasmus
i Forslag » Andet af (2.0k points)

1 Svar

Hej Rasmus

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.

Det er, som du ved, et meget debatteret emne der har modtaget forslag i flere forskellige formater.
Det er umiddelbart en større opgave at håndtere det på den rigtige måde, hvilket vi er interesseret i, fremfor at lave en lappe løsning på det nuværende.

Denne omfattende sag kører allerede på baggrund af følgende indlæg hvor du også deltager:
http://forum.e-conomic.dk/12662

Så jeg vil i denne omgang afvise dit forslag, men udelukkende på baggrund af at vi vil håndtere dit forslag i ovenstående indlæg/sag.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Kunne du så ikke opdatere "det andet" indlæg, så vi ved, hvad der sker i den sag? Det er mere end 1 år siden, at du lavede en post på den, så det ville være rart at høre, hvor I efterhånden er henne med løsning.
God pointe Nette.
Jeg prøver at indhente en konkret status på tilgangen til dette emne, og vil opdatere indlægget snarest.

Mvh. Lauris