Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Afstemning af Periodiseringer

0
Hej.

Jeg skal afstemmer mine periodiseringer til min saldo balance, men kan ikke se hvordan man gør det.

Jeg kan konstatere at når jeg har min saldo pr. en dato og så går ind i periodiseringer pr. samme dato, så stemmer de to ikke overens, så hvor tjekker jeg så hvad det er som er bogført forkert. ?

Jeg er selvfølgelig startet med at tjekke at alt er aktiveret, så man ikke har glemt det i bogføringen, men jeg kan simpelthen ikke se mig ud af det :o)
i Spørgsmål » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Mie,

Mange tak for dit indlæg. Jeg er helt enig med dig i at du skal kunne afstemme de to rapporter med hinanden - specielt når de trækkes samme dato. Så burde der slet ikke opstå forvirring.

Det kan der desværre gøre engang imellem, og man bliver derfor nødt til at gennemgå det manuelt - vi har desværre ikke lige en smart funktion, som viser, hvis der er bogført noget forkert.

Hvis du ønsker lidt hjælp alligevel, så har jeg eller en af mine kollegaer behov for at se, hvad der sker på din aftale. Jeg vil derfor bede dig om at kontakte os på 88 20 48 40 i tidsrummet 09.00-14.00. Hvis det ikke lige passer dig så skriv gerne en mail til info@e-conomic.dk, så vi kan aftale nærmere om opringning.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Casper Hertz Olsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (220 points)