forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Nedarvning af KM

0
Hej,

Vi bruger projektmodulet og vi har en del hovedprojekter med en masse uderprojekter tilknyttet. Vi bruger KM funktionaliteten som i udgangspunktet er rigtig smart. Man kunne dog gøre funktionaliteten endnu mere brugervenlig hvis man ikke behøvede at taste KM på samtlige underprojkter, såfremt at de skulle bruge samme som hovedprojektet. Det er et stort ønske fra vores side at få implementeret i løsningen at et underprojekt arver KM fra hovedprojekt, såfremt der ikke er angives KM på underprojektet. Dette vil eliminerer potentielle fejl hos os, hvis man glemmer at påføre KM på et underprojekt.

Håber det giver mening.

Mvh Jonas Dueholm
spurgt 29 Jul, 2015 i Forslag » Projektstyring af jdu_plannordic
status opdateret 18 Dec, 2015 af Lauris Sørensen

2 Svar

Hej Jonas

 

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.

 

Det er helt klart en feature der ville være nice to have for de brugere der anvender km registreringen inde i applikationen.

 

Jeg vil tage forslaget med på vores prioriteringsmøde. Det betyder at jeg senere vil komme med en opdatering på hvorvidt vi vil arbejde videre med dette forslag til fremtidig implementering.

Jeg opdaterer når der er konkret nyt smiley


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 30 Jul, 2015 Forslag af Lauris Sørensen
Hej Lauris,

Det lyder rigtig godt. Mange tak for dit svar :-)

Mvh Jonas
Hej Jonas

Så er der endelig nogle nyheder til dette forslag.
Det krævede at vi trak det igennem 2 prioriteringsmøder, men nu er vi nået dertil hvor vi er blevet enige om at det er en god idé og vi vil ligge opgaven på vores backlog til fremtidig udvikling og implementering.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 18 Dec, 2015 Forslag af Lauris Sørensen
Hej Lauris,

Det er jo helt fantastisk :-)

Hav en god Jul og et godt Nytår.

Mvh Jonas
i gang× 6
løst× 64
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.