Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




EAN kunder

0
Hej e-conomic

Vi har en enorm mængde kunder i det offentlige system. Nogle gange har vi svært ved at få faktureret de rigtige kunder, hvilket som regel bevirker, at vi ikke får vore penge. Det offentlige reagerer oftest ikke på rykkere sendt gennem emails, hvilket jo gør det hele sværere. E-conomic har desværre ikke rykkere med i EAN-løsningen.

Det bedste ville selvfølgelig være, hvis kundenummeret kunne være 13 cifre og ikke ni, så ville det unægtelig være nemmere at finde den rigtige kunde. Det ville så i øvrigt også hjælpe, hvis man anvender telefonnummer som kundenummer for udenlandske kunder. Man behøver jo ikke bruge alle 13 cifre, hvis man ikke har brug for det. Men sådan er det heller ikke.

Vi vil gerne bede om, at søgningen i ”Tilføj kunde” i faktureringsprogrammet får tilføjet ”Avanceret søgning” i lighed med muligheden i kundekartoteket. Så kunne vi få nogle flere penge hjem i rette tid.

Vil I tage det med på næste møde i evalueringsteamet.

På forhånd tak.

Finn
e-consultic.dk
i Forslag » Andet af (10.5k points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Finn

Mange tak for dit indlægsmiley
Aller først så har jeg den nyhed at der arbejdes på, at kunne rykke gennem EAN, det har været et ønske fra mange og derfor ligger dette også hos vores udvikling og teknik. Jeg kan endnu ikke sige hvornår det vil blive en mulighed i e-conomic, det kan jeg desværre ikke love noget omkring, du kan følge med i dette indlæg.

Det har tidligere været oppe at vende her på forum, om der skulle være mulighed for at ændre begrænsningen på cifre i kundenummer så der kan være flere end 9. Du kan læse hvorfor det ikke er blevet implementeret og den tekniske forklaring i dette indlæg.

En avanceret søgning under oprettelse og tilknyt af kunde under fakturering, vil desværre ikke blive muligt. Dette ses på baggrund af den tiltænkte arbejdsgang i systemet og at du, når du sidder og fakturerer er bevidst om hvilken kunde det er du skal anvende. 
Har du derfor en kunde hvor du skal fremsøge den ved hjælp af avanceret søgning, så skal dette gøres under kundekartoteket, hvor du herinde trykker på forstørrelsesglasset med det blå kryds. Når du har fremsøgt kunden trykker du til højre for denne på ikonet "Ny(t) Tilbud/ordrer/faktura" og fakturaen vil blive oprettet på kunden.

Selvom ikke alt af dit ovenstående er funktioner der vil komme i systemet, så håber jeg om ikke andet, at det har givet en forklaring på hvorfor det er, som det er.
Indlægget vil stå til implementeres-ikke, selvom rykker via EAN er en funktion vi arbejder på og kan ses i det anførte link ovenfor.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej Finn, Jeg har også haft store problemer med EAN kunder. Problemet er når man har virkelig mange - og navnene ligger tæt på hinanden eller der er flere forskellige afdelinger i den samme institution. Jeg har oprettet dem med EAN nr. som navn - og så brugt adressefeltet til navn og adresse. Vores kunder skal så oplyse EAN nr hver gang de handler - og jeg søger på kundenavnet når der skal faktureres. På den måde er jeg sikker på at få faktureret den rigtige kunde.

Jeg ser frem til at e-conomic får implementeret EAN-kunder i rykkerproceduren.

Håber det kan hjælpe dig indtil e-conomic finder en bedre løsning.

Mvh Line
Forslag af (180 points)
Hej Line
Tak for tippet
Mvh Finn