Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fakturabilag

0
Som konsulent er det ofte et ønske fra kunden, at man som bilag til fakturaer leverer ret detaljerede timelister.

Det er muligt at fedte sig frem til at konstruere nogle timelister ved at enten anvende "vis i Excel" under projektkortet, og så rette excel-arket til, eller bruge tidsregistreringen til at pdf'e nogle ugelister (der så alle er nummereret "side 1 af 1"

Jeg ønsker mig en rapport der viser timer for en periode med en aktivitetsreference. Er jeg den eneste? :-)
i Forslag » Projektstyring af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Lasse

Mange tak for dit indlægsmiley
I e-conomic har vi rigtige mange projekt rapporter og her har vi været inde at kigge på hvordan de sammen og hver for sig kan give mest værdi for dig, som kunde, størstedelen af vores kunder, samt at give mest overblik.

Det er svært at lave en rapport der går ind og dækker alles behov, derfor er der også i tilfælde hvor, at du vil være nød til, at bruge to rapporter og sammensætte disse manuelt for, at du kan få den du præcist ønsker.
I netop dit tilfælde og ønske til en rapport kan du, som du selv skriver, gå ind og anvende projektkort og opstille søgekriterierne så du får den ønskede data i samspil med en af de medarbejder rapporter der findes, udskrive disse til Excel på ikonet i højre hjørne og sammensætte det, som du ønsker. Herefter kan du gå ind og give det sidetal osv. og udskrive det til en PDF vi f.eks. Cute PDF (i artiklen kan du se hvordan du henter programmet) og herefter tilknytte dette din faktura.

Vi har desværre ikke modtaget stor efterspørgsel efter netop dette, hvis vi kan se at den kommer, så er der mulighed for, at vi går ind og genovervejer dette.

Selvom det desværre ikke bliver en mulighed nu, så skal du have mange tak for dit forslag og jeg håber du vil kunne finde en løsning.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)