Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Adresse søgning

+2
Det havde været helt fantastisk, dersom det havde været muligt at lave søgninger på leveringsadresser. Da jeg leverer for de samme kunder igen og igen, bare på forskellige adresser, har jeg brug for at søge på tidligere leveringer samme adresser.
i Forslag » Andet af (140 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Imax

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.

Hvis du har brug for at genfinde de leveringsadresser der har været i brug til specifikke kunder, så vil jeg klart anbefale at du henter følgende eksport liste herfra:
Alle indstillinger -> Eksporter data -> Download lister enkeltvis -> Send data -> Faktura.csv

Denne liste vil give dig en excel fil hvor dine bogførte fakturaer fremgår, og herunder vil du finde kolonner både med kundenavn og leveringsadresser.

Alt efter hvor stort dit behov er, tænker jeg sagtens at du kan anvende denne liste med lidt sortering og filtrering til at danne et hensigtsmæssigt overblik når du skal fakturere.

Dette er som udgangspunkt ikke noget jeg har hørt forespurgt tidligere, hvorfor jeg for nuværende må sige en udvikling af dette ikke vil udmynte sig i et udbytte der står mål med de nødvendige ressourcer.
Derfor vil jeg i denne omgang sætte dette forslag til "implementeres ikke"

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)