Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Understregning - fakturaskabelon

0

Jeg har ændret fakturaskabelonen, så varenr. udelades og der bliver mere plads til tekst.

Men hvordan får jeg stregen til at følge med, så den går helt til kant i højre side - altså den vandrette streg der adskiller tekstfeltet og talfeltet m. "Subtotal".

Det samme gør sig gældende for de to streger, der indrammer overskrifterne "Tekst, "Antal" og "Enhed" - hvordan får jeg de to streger til at gå helt til kant i højre side.

lukket
i Spørgsmål » Andet af (330 points)
opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar

Hej Susanne 

 

Det er ganske simpelt, den streg du taler om er oprettet som en ramme, Dvs. at den har den samme bredte som "blokken/kassen" som kolonnerne er i.

 

Måden han justere længden, af den på er ved at ændre kolonne brederne, så hele kolonne blokken får den ønskede bredte.

 

når du trykker kolonner inde på den pågældende skabelon så kan du se denne vejledning oppe i toppen;

 

Maksimal samlet bredde:195,00 mm |Anvendt bredde:185,00 mm |Bredde til rådighed:10,00 mm

den kan hjælpe til at vide hvormange mm. du mangler at bruge eller har brugt for meget.

 

Kolonne blokken virker anderlædes end alle andre på dette punkt da det er under regulering af kolonner at man ændre bredten af denne.

Spørgsmål af (3.3k points)
valgt som bedste svar af 🔒

Hej Susanne

Mange tak for dit indlægsmiley
Jeg håber du ved hjælp af Bjørns gode vejledning har fået svar på dit spørgsmål - mange tak Bjørn.

Har du brug for hjælp er du altid velkommen til, at skrive både herinde, sende en mail til info@e-conomic.dk, du kan også fange os på chatten mandag til torsdag  9.00 - 18.00 og fredag 9.00 - 14.00, eller ringe herind hverdage mellem kl. 9.00 - 14.00 på 88204840.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)